Се ме боли како да сум работела на нива па и треба да ме боли немам станато цел ден сум на компјутер и се укочив целата сега ми треба само еден сон..ахх.
http://www.youtube.com/watch?v=oUm4MHEeFCY Тоа е тоа...тоа е тој опис. Малце глуп,ама Коен ми е тежок за вечерва. Закрепнувачки туш пред спиење,чајче од душа и љубов,мајчината де и шознамшузнам прашања. Колкава празнина се отворила...ми се чини ќе не голтне.
Недонаспана, затоа што имам многу вреден комшија што уште од рано наутро почнува да брмчи со бурмашините. Посакувам да отидам и да му помогнам, за еднаш веќе да заврши со тоа, зошто без сон ме остави три недели.
На иста мака сме. Знам како ти е. Сакав сонот да трае и трае и трае, ама бормашините не ми дозволија... сепак се разбудив со блага насмевка на лицето. Ако денот по утрото се познава, ова ќе ми биде весело-бучен ден.
Како во оној стар кошмар од пред 2 недели, ништо подобро...само што не ми набија игла од денес, да се чувствувам и како врзана кучка.
конечно, дури денов незнам дали вистински се случил... незаборавен... многу добро се чуствував цел ден, возбудено и неможев да дочекам. ама ете бидна. ќее ме држи расположениево викендов а и вишеееее )
Па денов ми почна со утринско кафе , па уште малце ќе одам на фитнес , морам да се расположам и да заборавам на маките )