Со оглед на тоа што многу ме "сакаат" топките во последно време, денес се чувствувам повредено во градниот кош. Тешко дишам,неможам да голтам, а и жалам шо ќе неможам да искачам у град вечер. Катастрофа значи.
As an adult http://www.youtube.com/watch?v=3V8nu6e8 ... re=related По ноќта денот се познава Мојов што следува ќе биде ПРЕКРАСЕН.
После се' како можам да се чуствувам никако. Премногу ми е лошо и тешко. па и времево и нему не му е добро незнае што прави.
се чуствувам... утепано. и психички и физочки. Вчера имав многу бурна вечер, тоа беше премногу за мене, премногу работи ми се случија во еден ден, дури и заплакав. А најлошото беше што славев роденден и ми го расипаа денот
Се чувствувам наспана и одморена со само неколку часа спиење. По се изгледа сум имала цврст сон. Викендов е посветен на пред празнично чистење, па едвај чекав да почнам. За време на пауза се релаксирам со кафе и Шерлок. А, да! Денес открив дека имам бактерофобиа. Моментално со шишенце алкохол и памук ги чистам сите моливи, пенкала, маркери, мобилни, новчаници, пластифицирани картички и сите предмети со кои често сум во допир. Се ежам од бактерии!
необјасниво. среќна сум ама еден збор неможам да изустам, не ми се зборува, не ми се јаде не ми се пие не ми се спие, ништо не ми се прави, само така убаво ми е и ми светат очињата како ѕвездичка сум, мама рече више дека нема да ме пушта да излезам со него
Ни ваму - ни таму .. ете така се чувствувам денес. Времево полека-полека ме убива. Баш сакав ако не дува ветер да си легнам на лежалката на тераса и да си читкам книга, ама ништо од планот. Не можам ни да си најдам партнер за танцување. Досадно ми е сама да вежбам и да ги учам техниките веќе. А плус .. денес со него требаше да славиме годишнина. Ништо и од тоа, отиде во неповрат. Тој имаше денес трка, а јас иако не треба, потајно се надевам дека ќе си го освои златниот медал. Сеуште ме радуваат неговите успеси, којзнае зошто .. Лош ден. Мисливе ми се преокупирани со него. По се‘ изгледа, нема да го научам тоа што треба за утре. И сабајле сум на школо .. пекол. Порано обожавав, сега би сакала да одам само поручек. Преку глава ми е од се‘ веќе .. Но си го знам јас лекот - Архангел и Мизар. http://www.youtube.com/watch?v=VEG1pLcHV0E