Абе и јас си испланирав лето...а сосема заборавив еден многу важен детал...Светско првенство во фудбал...супер!!!Едноставно суууууууупер!!!!!!НОТ!!!! :roll: Инаку,запечатено!!!Едната цел конечно целосно заокружена,се надевам денес помина се ок,ама ќе почекам за конечни резултати,имам уште една обврска на глава и заедна недела ќе бидам на кусо слободна пред големото финале...Јупиииииии!!!!Што е фино...ааааааах...
Си дојдов на работа, си се напив едно убаво кафенце и подготвена сум да си ја терам третава смена. Си завршив голем дел од обврските денес и така.
Денес мешано се чуствувам,променлива сум како времево,на моменти весело,расположено,тажно,тажничко ете вакава во фацкава
Денес некако не ми е денот...Дали поради времево али дефинитивно ме става во депресија. А и работа колку сакаш денес и плус други обврски што треба да се завршат не е само една!!! Ај утре да се надеваме на подобро
denes super denot site doznaa deka ne sum kako porano i nekoj so si zasluzi si dobi samar i sum presrekna so so toj samar dojde do znaenje deka do nea e greskata a ne do mene i ne mi trebaat veke takvi "svetici" drugarki
Како може да сум????? Ова е МОЈ ден :twisted: :twisted: Само нека проба некој да го расипе, ќе биде изгорен од мојава аура
Многу ми е досадно :roll: така и се чувствувам, безволно, ми студи дома, ми е жешко надвор, а бе никако. Дефинитивно утре треба да одам на факултет, да си ги видам пријателчињата, да се расприкажеме глупости. Ама и возбудена сум, ќе се сликаме, конечно апсолвенти. Макар што повеќе од половината нема да дипломираат до јуни месец. Ама ај, битно е да биде, а не кога. Ама сепак да не биде за десет години. Ни за пет. За уште година -две најмногу. И пак се изнервирав, така ти е кога го пикам факсов секаде :evil: кај ми текна на него, добро ми беше и вака!
Тупаво Ко неарна. Ништо не правам денес, читам само и јадам. После ќе одам да се шетам со момчето и да лижеме сладолед. Абе еротики. Не знам како се чувствувам денес. Ваљда рамнодушна сум некако... :ugeek:
се чувствувам некако..... незнам неопишливо...како во бестежински простор....повеќе разочарано од неколку луѓе...а останатите веќе ги сварив :roll: сакам да изгушкам некој...а рацете ми остануваат празни....во исто време сакам да се развикам, а галс не ми излегува... можеби ќе погрешам...ама ќе ги следам чувствата и овојпат
Баш вака... :mrgreen: Полна сум со инспирација денеска... преморена... Долго време живеев во тага,кога толку силно тој ме повреди,мислев со љубов искрена ништо не се добива но се смени се за миг... [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/oUWEfjAMbA4&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/oUWEfjAMbA4&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube] Морав песнава... :mrgreen: Не значи дека не сум заљубена ако не сакам ниедно момче. Јас сум заљубена во целиот свет! ♥ :mrgreen:
denes " i belive i can fly " odvaj cekam 9 sato da dojdi za da izlezam i da si ja vidam drugarkami koja 4 dena ja nemam videno zaradi ucenjeto
Кога ќе се напијам антихистамин како пијана кокошка сум...а мислев да учам... :? Заљубена сум уште...магичен ми е мачакот...дури ѕвездички од ушињата му излегуваат.Многу го сакам што е опасен логичар и математичар,многу,многу,многу ама најмногу.И кога ќе слушнам кога му излегува нешто паметно од устата ми иде да го изедам секогаш!!!И секогаш ме гледа чудно и сто посто си вика,што ти е ма лудачо?! Мајка ми ми откажа љубов,дури и едниствената физичка активност што ја прави во животот не сака да ја направи повеќе.Не сака да ми ги пере моите работи на рака (не сакам во машина,после еден циркус на татко ми не сакам да ризикувам),па морав сама да испреам петстоосумдес работи,рацеве како хартиени ми се,ми шушкаат и по сто креми на нив. Не ми се учи,пресисав... Ми се излегува... Ма не лажам,ми се одмара,а и у хороскоп така ми пишува...ти Лилит мора да одмараш,ооо да тебе ти е неопходен одмор. Сега би сакала една топла прегратка и млеко со несквик. Сакам и утре кога ќе се разбудам да ме чекаат бар 200 евра за квалитетен шопинг,ко вчера да ми беше малце...Еее претходниот месец што ми беше златен за тие работи. И да,сакам да си купам еден куп зезалици за мачкање по тело и нешто со какао путер за до летоска тамам да ми ја стокми кожата за сончање. И сВе сакам!