До кај 18:00 часот шетав со другарките и беше се ок ама коа си дојдех доам и после коа ојдех на англиски од тааа наставничката расипа ми се расположението и заради неа бех толку изнервирана шо дури не ми се и излеваше!
Лила накај зелено. Вчера претерав со храна, алкохол и земни задоволства, па денес се трезнам! Луд викенд беше ова.
Убаво се чувствувам, синоќа прекрсно си поминав. Нели ноќта е одговорна за тоа какво ќе ти биде утрото. Алкохол, измешани чувства, страв, среќа... се тоа измешано, му доаѓа некоја убава комбинација-необична
Еј, многу убаво се чувствувам денес, хепи сум и ништо не ми смета.Се надевам дека ќе потрае ова чувство...
Kaко претепана. не знам што ми требаше вчера пред спиење да се нервирам, секогаш кога ќе легнам нервозна не спијам убаво, а и целиот ден ми е никаков. Ама тоа е, ајде не се нервирај на неправди. Не знам, немам ни зборови да опишам колку се изнервирав. Цел ден сум со солзи во очите. По ѓаволите.
лошо лошо лошо...многу тажно и нервозно... како можеше да дозволиш баш тие да не уништат.... леле колку ми е тешко денес..... ма каква лјубов бе каква...кога вака правиш срам да ти е...
На моменти глупаво, несфатено и усрано. Не можам да дефинирам точно. Т.е не дека неможам да дефинирам, туку соодветно зборче не ми доаѓа. Денеска беше прилично досаден ден. Досаден во права смисла.
УзбуЃено! Стиже ми родбине из Београда, па мало да развијем мог српски ту! Се шегувам, македонски говориме.