пробувам да сум опуштена,да се смеам и да не мислам веке на тие мои проблеми.. сакам да бидам смирена,насмеана и добро.. Спојлер се надевам нема некој да се појави и да ми расипе се,, ке му се надерам него да си знае реков дека нема да се нервирам веке ама ако испадне некој да ме изнервира,хм се ке ми расипе
Баш овака: http://www.youtube.com/watch?v=2ecu3US66oE ...just chillin' ! Ме изнасмеа.Маада, без звук.. послатки сме си цц.
Безвезно,немам планови за денес ,се надевам дека ќе има некој пресврт на настаните,нешто неочекувано...
Целосно со себеси. Малку како издишан балон поради вчерашното пиење кока кола во 2 по полноќ. Ама тука. ПрисАтна
уффф...легни си касно - стани си касно отиде денот јас уште во пижами се трткам, неможам да се освестам не е фер. секој ден си велам дека морам да го сменам тоа а никако да се смени. еееј не ги сакам децава што вриштат пред зграда, али јас може сум била и погласна...нема мрчење ми треба кааафе, некое double size
Леле многу факинг убаво! Не само денес, цел викенд. Не знам што ми е, до сонцево ли е до јагодите ли до нешто друго, екхм, абе сум пеела гола со празна лименка од пиво - која ми послужи ко микрофон, по дома. И Бијонсе дури плус! Пам парам парам! Абе, и тоа што не го очекуваш, мислам го очекуваш, ама не нешто очајно да го очекуваш, и го добиваш со бонус, абе слатко ми е, ептен ми е слатко. Не знам како да објаснам, и иди биди кучка после, па не иде бре не иде! Не ме прајте кучка, не сум таква у табиет, како да ви објаснам не знам веќе?! Тие калкулации и тракатанци кај мене слабо на тезга, јас сум или ваква или таква, трета нема да бидам. И чуди се Боже некои и тоа почнаа да го ценат ха! Силно трепкам со трепкиве, чак што покушавам и промаја да направам со нив Затварајте врати! Ало! Леле дај Боже да има вакви денови еден рој! Ко вреќа пченица. Не за мене само, за сите, ау колку ќе биде поубав цел свет! Да ти е мерак да се умешаш после измеѓу луѓе.
Се прозевам. Денес беше прекрасен ден. А како што гледам не бил само мојот, и тоа ме радува. Многу! Добро време следи, проследено со сонце и ветер кој подувнува колку да ни ги мрси косите. Но тоа го баравме, нели?! Па сега го користиме максимално, барем јас де. И се чувствувам исполнето. Времето направи да не се затворам дома, и да ме боли секој мускул од моето тело. И така сакав само да кажам дека чувството е преубаво кога се те боли, и знаеш дека ќе спиеш ко мало бебе. Јас оваа вечер нема да ја дочекам третата смена, бидејќи ме чека прекрасен кревет кој сака да ја помине вечерта со мене. http://www.youtube.com/watch?v=HtTHsBlhdxo