Ко распупено цветче! И ми се прави филмско трчкарање низ поле лаванда. Со рака да минувам, како да свирам харфа и да си легнам полсле во мирисот. И некој да ми подаде коктелче. Мммм! Убаво. Наспано. Ќе возам точак со мачорот, неделно ќе ги фарбаме улиците со бандаж
Значи, коа ќе си влезеш у некој бош филм иди па се разбери со људите. Лелеее Душава бре ко низ цедалче да ми ја протињаат. Again, and again... Они ти велат бело е, тебе саде мрљи ти се гледаат Пошто, нели. Не оти ги слушаш... не оти им читаш од усни. Со свој катиљ-ферман у свој филм си ццц Знаеш се’. Јајца маријанови знааш! Сам се тужиш-сам се судиш. Ми се сружни животот со ова маглиштево. Бош филм. Многу бош. http://www.youtube.com/watch?v=bRdo7WXTVoM&ob=av2e Ееее, ова треба! У најбрзо време, пред жуто комбе да ме собере И кафето нешто многу слабо го праат Не ми делува, макар казан в грклан да истурам ...те поздравувам Док, со очи шииииироко умижурени. Hasta.. не ме удри некој нов многу бош филм цц
Ако до среда останам жива частете ме! Хорнична инсомнија, обврски тон, испити, снаоѓања.. ма не знам ни ја веќе како се чувствувам..
Ма не чувствувам ја веќе ништо. Отрпнав потполно! Учи, учи по цел ден и кога ќе замислам дека тој режим ме чека уште цел месец, не ми се живее веќе! Се чудам кај ми отиде оптимизмот упм?!
Чудно Не сум возбудена за вечер, а прееска не можев да заспијам. Немам пиено кафе цел ден, па малку сум млитава. Не ми се оди на фризер, не ми се оди на вечера, не ми се оди на after party. Не знам што ми се прави...