Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.825
    Ме боли главата дека спиев цеели 7 саати :? Ај ваљда ќе се опраам понатаму.

2. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30
    Pa malku razocarano,mislev ke ima sonce denes pa da si se ispruzam na terasa i da si se soncam,ama nisto :Down: sekogas koga sum slobodna i si go imam ovoj plan,vremeto ke se rasipeeeeee :x kako i da e,na rodenden sum vecer,pa se nadevam ubavo ke si minam,ke vidime,sega za sega...onaka:) :arrow:

3. TinaM25

TinaM25 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    230
    Допаѓања:
    41
    Се чувствувам супер, си пиев кафенце, јадев палачинки со крем а сега сум на интернет. Животот е убав!

4. DESTIN

DESTIN Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2010
    Пораки:
    65
    Допаѓања:
    30

5. BlueEye

BlueEye Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    322
    Допаѓања:
    29
    ne bas mn dobro nesto grloto me boli :(
    nemozam da gi najdam luge za izlegvanje
    i ke moram cel den doma da go pominam :(

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Отечена и со прекршена кичма од спиење. Ама се опоравувам полека. За вечер се снабдив. Туто комплето, уште тато да си дојде да измиксаме нешто :D Ќе биде славје. :D

7. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.926
    Допаѓања:
    203.182
    Безгрижно, весело... може дека пролет иде.. и сфатив дека ништо не е невозможно, се се може ако се сака...
    станав утрово рано со таа мисла.. си ветив дека нема да се оптоварувам со тоа што веќе некое време ме мачи... нека му биде, па што? Само се надевам дека сфаќа колку ме повредува тоа, и ќе се подзамисли, а ако не... е па јас ќе ги преземам работите во свои раце, ќе морам...
    Правев штрудла со јаболка... ех колку е убаво кога низ куќата се шири мирис на јаболка со цимет, па штом отворам прозор сите бубалки влетуваат во кујната, чиниш јорговани мирисаат :lol:
    среќна сум, така се чувствувам... една насмевка, еден убав збор, пофалба, комплимент, што и да е, ме развеселува...малите пеперутки на лалињата ми измамија насмевка утрово, ама кучето ги избрка, можеби љубоморно заради тоа што не му посветив внимание.... ехххх... што ти значи љубов, што ти значи пролет....

8. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57
    All I wanna do is have some fun :D

9. lili1

lili1 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    53
  10. elena005M

elena005M Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    1

me too:? :? :?

11. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Уффф никако.Бев излезена и сега алергијата и настинката ќе ме докрајчат :roll: И многу ми се плаче бидејќи ја слушам песнава http://www.youtube.com/watch?v=Q8yZedKT ... xt_from=ML и такааа...

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.865
    Допаѓања:
    163.480
    Да се изразам како коментатор на натпревар,со последните атоми на сила...туркам кон целта...ааааааааааааааамн веќе...ми се приплакува од умор.
    Вечер,Барса-Реал...кул...тамн ко за учачка вечер...ама па сакам да му се посветам...и сакам да го шетам летово по америките...ама некако сите одат и инает ме фаќа бе,буржоазија ќе си бидам и ќе си шетам по Европа цело лето!Мхм да...
    Ми недостига.Многу!!!
    Ми недостигаат и луѓе,живи,не виртуелни!
    Физичка активност,никаква!
    Нека поминат уште овие 3-4 дена и се ставам под режим во секоја смисла,од дечко до физичка активност!Ааа па не може ова веќе вака!
    И да,сакам летово убава пракса и сила да истрпам авторитет со оглед на тоа дека ќе бидам лебарка коjа секој ќе може да ја смачка,безгласно букве,шугаво и мало...и така!
    Тоа е...татко ми купил штедливи сијалици,демек нешто глобално затоплување,мај ес...и имам бела светлина по цела куќа!Не сакам таква вештачка светлина!!!!!!Не сакааааааааааам!Ме успива,ме хипнотизира,точки ми се прават пред очи!!!Ете ти,ја тестираат мојата продуктивност под различна светлина,ете тииии!!!Конспирации!!!Како да учам,кога немам услови,елементарнииии услови!Немам соодветна светлина!Ај доста тресам... :lol:

13. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Деновиве сум незнам... се чувствувам како цел свет да е мој ! :lol: Што не направив... многу глупости ми дојдоа за многу краток временски период :lol: .... Не ме држи место... да можев да летам ќе летав :lol: незнам што ми е ... среќна сум без причина! :mrgreen:

14. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Па не е лошо! Малце времево за**а работа, али се на се не ми влијаеше многу на расположение. А вечерта е млада...

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.761
    Допаѓања:
    38.580
    Одлично

16. done

done Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    123
    Допаѓања:
    74
    premorena, ova bese buren i naporen den, aaaaa gi sakam vakvite dinamicki denovi :D , malku se iznervirav vecerva, mislam drugarkive malku me naapaa, ne sum bila otvorena sprema niv, ne sum im gi kazuvala rabotite so me macat, ko oni ke mi gi resat makite ili problemite, uffff mrazam luge so mi disat vo vrat me zagusuvaat, me nerviraat, mrazam depresivni i pesimisticki nastroeni luge, me zatupuvaat so nivnoto ponasanje i loso i depresivno deluvaat na mene, znam ne sum ni jas nekoe ''sovrsenstvo iz snove '', ili cveke za mirisanje, ali sakam pozitivni, vedri, nasmeani faci :)

17. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113
    Namesto da se raduvam, imam sto misli niz glava, kako i sekogas :(.
    Zarem ima nekoj pogolem fantazer od mene i nekoj koj zedno ceka da mu se sluci idninata, i da bide onakva kako sto si ja zamisluva. Uhhh, tesko mi e, od se novo sto mi se slucuva, i e od tolku mnogu misli, a ne treba taka da se cuvstuvuvam, zivotot e dar. I onaa 'Se vo svoe vreme'.

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    нервозно.. :x

19. Bokicka

Bokicka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2010
    Пораки:
    691
    Допаѓања:
    690
    Мамурно и мрзливо :( :(

20. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Настинато :roll: :Down: Ама среќно, со милиот испивме по едно кафенце, сега си седам на топло оти ми студи и ве читкам вас, вака глобално, добро сум расположена, до вечер се надевам ќе ми трае. :)