Неопределено Се разбудив рано,зошто сонував еден мој бивши,па цело сабајле се прашував-зошто па баш него го сонував Потоа мајка ми ми кажа-тетка му работи со неа,дека се верил Боже,станав баба Ванѓа Сепак,убави спомени ме врзуваат со него,нека им е со среќа
денес сум таЖна како никогаШ порано,конеЧно сватив дека Човекот кој сум го сакала 4 год е голем лаЖго и Женскар.......
Супер бев до пред неколку минути, кога ми кажаа една многу вознемирувачка вест...Сега, не знам дали да плачам, дали да викам или да се натерам себе да престанам да мислам на тоа?
Скромничка, треба да бидеш среќна заради тоа...Не заслужуваш таков...После бившиот секој нареден е многу подобар...Совет од паталец ...Имав двајца такви и фала богу што навреме расчистив...
Luta, razocarana, decko mi otide vcera da raboti vo druga drzava, se javil na sestra mu pred 2 saati a na mene ne. Poraka mozese da prati, stignav, dobro sum....
ми требише свеж воздух.. иако се накиснав ама убаво си здивнав надвор потребно ми беше за негативната енергија што ја имам... сепак убаво си поминав на дождот ми годеше
Моментално чувствувам се и сешто(лутина-поради тоа што биси плеерот неќе да вчита превод, среќно-поради тоа што добив поклон од дечкото(исто и изненадено), мрзливо и шо уште не) изгледа поради времево ќе да е