Денес некако не се чувствувам, вчера повеќе се чувствував. Дали оти сонце не ме грееше,слабо енергија слабо..исцрпена сум
Исполнета.Полна со позитивна енергија Цел ден го поминав низ кујна со ханито и си ги наполнив батериите до максимум а сега ќе си седнам да учам онака опуштена и релаксирана
Мокро. Дома си дојдов со цели водени балетанки (балетанки, еј, со балетанки бев у школо на дождов ), жива вода фармерки и мокри книги вклучивајќи го и блокот. I mean, what a day!
Смирена .За миг заборавив на се и повторно почнав да ги посакувам убавите работи кои би сакала да ми се остварат. Како и да е се чувствувам многу подобро од претходната недела,заклучив дека дел од нервозата што претходно ја чувствував била резултат на ПМС.
Утрово ми беше лошо, цела бев омалаксана и многу ми беше ладно, значи премрзнав, ме мрзеше да станам од кревет Сега сум добро насмеана сум и задоволна од тоа што го проживеав изминативе денови
Утрото премногу бев загрижена,ама потоа се смирив и убаво се чувствував,малку млитаво како и времето ама пак добро.
Подобро од вчера, тоа е сигурно. Наспана сум, одморена и енергична. Верглам на точакот по цел ден и пијам чаеви за да ја стегнам бактеријата за гуша и да и покажам со кого си фатила работа! Она мене...
Меланхолично и ме боли стомакот од прееска! Пробав млеко со цимет, па мали вежби на музика, ама ништо. Иде оваа теткава црвенокоса, ќе биде малтретажа семинарот во Берово ако добијам таму