Ужасно лошо. Кога ќе ми текне дека имам неколку работи да завршам денес во Центар на ова невремево, ми доаѓа да урлам од нервоза. Треба да доучам вечерва, за мене ќе нема сон. Едина светла точка денес ќе ми биде гледањето со Него, го немам видено 4 дена, ужасно ми фали, нека биде и торнадо, искрено сеедно ми е.
И покрај се што поминав овие два дена и покрај големото разочарување од личност што најмалку очекував денес се рзбудив насмеана и весела Ветив дека нема веќе солзи и кукања си се помирив со тоа да чекам да дојде оној вистинскиот крај на краева што е мое ќе си дојде
како времево и јас ,променливо,станав метеопат или? не знам али како пред пмс да сум де се смеам ,де развиквам,шо ке се прај со мене
Нервозно и зачудено. Не знам што да правам и како да постапам. Кај сум за нигде, уште па и настинка и ПМС ме здрма. Не бе, кога ќе тргне на лошо...тргнато е.
Уморна, гладна, растревожена. И ко Вечно дете. Ма да така се чувствувам цеееееел свој живот Едвај чекам да си одам дома, да си јадам мрсен сендвич, да си читам книга и да си мјаукам со Љубовта.
Се чувствувам како удрена со мокра чорапа по глава, некако мамурно... А нозете никогаш не ми биле во полоша состојба, неможам да одам
Ко некое лигаво суштество на кое му е дојдено само до легачење и спиење.. не не.. јас не сум јас на вакво време. И чувствувам дека телово ми има потреба од огромно количество чоколада.
Посакувано. (Јас му припаѓам само на еден човек) Не знам што се случува денес, многу глупи понуди добив од лица што не сум очекувала...
Многу расположено. Цел ден сум насмеана, додуша приметувам дека последниве денови се такви ми се. И приметувам дека луѓево нон-стоп ми се јавуваат да се собереме, ширач на позитивна енергија сум била. Вау и тоа го дочекав.
^ И јас Рејн,дури се чудам I feel good http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... -a8#t=137s http://www.youtube.com/watch?v=SkTt9k4Y-a8
Преморено, поспано ама не си легнувам уште имам енергија во мене мора да ја искарам Денеска сум цел ден од шеска до шеска насмеана после сите глупости на работа , дома ..... Едноставно сум задоволна од живото. Радувам си се коа ми се десе нешто неочекувано и интересно и ми го направе денот уште поинтересен. Среќна сум слушнав прекрасни вести од една моја другарка (конечно е со тај што го сака) пилиња мој И за крај , за овој ден да заврши прекрасно, доваѓам си дома од работа, срцето спие а мене ме чека буќет рози на маса, пивце ладно во фрижидер, и чоколадни бомбони. со писменце на маса * Сонце пивото те чека во фрижидер, да се релаксираш после работа, знам дека сакаш да седеш да форумот и да се искажеш, розите се да ти кажам колку прекрасна жена си и колку те сакам, а бомбоните се за да ти кажам дека се слатки колку тебе. * П.С апни си блачко никој не те гледа сега (поради диетата се викам НЕ на благото ) Сакам го живото, сакам си го маж ми, сакам ве вас .....исполента и среќна
Падна енергијата паднав и јас ... денес. Нервоза, мачнина, разочараност ... Се што е убаво кратко трае, ј*** га!