Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.101
    Како машина...Стисни дугме и завршувам работа, нема одбивање, не сум во ситуација за тоа :doh:
    Ајде уште малку и :sun: :f:

На JoxyTheFreak му/ѝ се допаѓа ова.
  2. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Шашаво.

3. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.239
    Допаѓања:
    48.602
    Изморено :( и со болки во нозете од депилацијата :lol:

4. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.556
    Како малото окезено девојченце со тазе никнати двојки, плавкасти кикици и невини мисли. Како јас пред 18 години.

5. SEKSI.BARBI

SEKSI.BARBI Истакнат член

Се зачлени на:
    17 ноември 2011
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    43
    :( тажна и неисполнета...Стварно не знам што сакам? :u:

6. SanjaKirchner

SanjaKirchner Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    512
    Допаѓања:
    762
    Феноменално , конечно дома после 4 недели ноќна смена
    сега славам. САМА ама гајле ме супер ми е :) и си се потсеќам на старите добри времиња :)

http://www.youtube.com/watch?v=1n-00WWZFF4

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.223
    Демек гурман фест,ама круг налево,но имаше убава пишана увертира која мене ноќта ми ја претвори во магија...
    Како стари пријатели,долга прошетка,нероматнично пивце,Челзи шампион,Барса ќе ни донесеше возбуда, ми ја пикна раката во коса и ми промрмори многу убави зборови на увце...си ги соблеков штиклите и си седнавме покрај езерцето во парк. Разговор бескраен,како некогаш... Мислам дека најголемиот комплимент те и најчестиот кој го добивам,цитирам-ти си ненормална,па ти како што си ненормална и ете така вечерва,неколку пати...
    Танц под маслинка што мириса на детство,без музика и само желби. Ми рече дека сум необична,често нереална да се замисли,немирна и чудна,дека имам избор,затоа бегам и се нечкам,ама повеќе од се би сакал да сум му најсилна причина да облечам бело... Мислам дека го инспирираше свадбата во Томче Софка,а застанавме да го видиме моментот на фрлање бидермаер.Искрено,да умрам ако ве лажам дека не го рече ова... и како да немаш љубов во себе,а да не можеш збор да кажеш зошто голташ его лавовско (а и по мојава *фризура* коврџа...гривна,марфи ме заебава,а баш ја сакав права).Ете ветив,кога ќе бидам сваќа со статус,ќе се борам до последно за неговото височество - бидермаерот...(евентуално ќе го рогнам,што не е евентуално,туку најверојатно,а може и со глава ќе го мавнам шампионски,а од тука заклучете дека ... ветувањето ќе биде скршено како што многу пати сум го направила тоа кога се работи за љубов...врски...поврзување...).
    Денес е шампионски среќен ... и не му замерувам на лудостите,само сум загрижена да не изгине од таа лудост.
    Како втор најбитна работа,после самитот во нато,ми ги бендиса чевлите. Иснт хи а кипер?! Празно Скопјенце...кој знае каде се сите?
    Сакам да сум маче што остава каливи стапалки на шофершајбни...
    Ред ил два,па во длабок сон...

А сега...нешто не ми е добро...прашинки среќа дувам,иако залудно...животот продолжува... Ме сецна реалноста,стравот е тука... Освен да посакам кога е веќе против сечија воља сега,да е добро во иднина....

На Marley, anuskaNESTLE, LivingGlam и 2 други им се допаѓа ова.
  8. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Уфф од вежбите вчера некако не можам ни да седам,ама за убавина и ќе си трпам,сакам да си се погрижам за мојот изглед и летово да блескам како лани... :wasntme:

9. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Како ненаштимана гитара.
    Среќа имам гитарист поред мене :wasntme:

10. cveke123

cveke123 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    633
    Работлива :?: :$

11. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Уморно, а тек допрва треба да се уморувам :yawn:

12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Досадно, разочарано... :( .

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    многу работи-работно,разочарано.тажно.уморно,болно,досадно,гладно............................... :)

14. Champs.Elysees

Champs.Elysees Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    117
    Разочарана сум од себеси . Викендов планирав да го поминам учејки за предстојната недела која ќе биде со многу тестови,испрашувања иедна писмена. А јас времето го потрошив залудно дремејќи на фејс, и гуглајки неважни ствари. :fubar:

Е сега цела вечер ќе ја минам со книгата во рака, среќа што сум втора смена . :tmi:

15. Glossy-girl

Glossy-girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    3.196
    Допаѓања:
    8.926
    Малку глупо оти имав време да учам ама јас не сакав да седнам и да научам. Глупачка бре.
    А пресреќна по доооооолгото смеење, зезанции и истрескани глупости. 8) :D :P

16. Avongard

Avongard Активен член

Се зачлени на:
    21 мај 2012
    Пораки:
    0
    Допаѓања:
    0
    на почетокот на овој ден, да Ви посакам ДОБАР ДЕН

Исекако да споделам со вас едно мое чувство

Некогаш се прашувам... зошто ... зошо јас ... зошто јас сум.... зошто јас сум овде...а ти ... а ти си... а ти си таму....каква клетва ке да беше или благослов... дали казна или поука...ова време што го минувам сама без тебе.... ова време што го минуваш сам без мене... оваа далечина што прави невидливи граници... но тука е на чекор ... не можеш да ја прејдеш ни да ја пројдеш... се нешто те кочи... те обврската... те денес.. те утре... па ајде уште ден... недела... месец... а година се стори и две ближат.... и животот врви...јас ваму... ти таму... само една мисла мегу нас...ке биде подобро утре...денес ... фала богу помина... се уште сме здрави... живи... и сите на број ...

17. wolf4e

wolf4e Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    2.284
    Допаѓања:
    1.894
    Oдвратно и ужасно,како некој да ме удрил со чекан по глава |(
    Bо ваквите денови не можам воопшто да се поднесам,ми доага да се затворам во една соба,и само да спијам,да ги избркам овие ненормални чуства :|

Mислам дека почнаа да ми се случуваат работите од кои се плашев најмногу :doh:

18. tropix4e

tropix4e Истакнат член

Се зачлени на:
    11 ноември 2011
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    141
    Ужасно! :( Цело тело ме боли! Уво ме боли, грло ме гребе, кашлам ко коњ, а треба уште да одам во школо. Да немавме толку тестови и испрашувања ќе можеф дома да си седам, ама вака... |( :swear: :swear: :swear:

19. joelle

joelle Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2010
    Пораки:
    1.117
    Допаѓања:
    2.368
    никако како и последнава цела недела, последниве денови уште полошо, со болки ...

20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Како цела ноќ да ми висела чешма над глава и да капела, капка по капка по капка, се на истото место (рамномерно, секундарно, како стрелките на часовник) :doh: