бољи oд вчера, тоа сигурно. Како викаат, what doesn't kill you makes you stronger. Али ова карпа човече Добро е, имало надеж за мене. Мотивационо денес, ама ептен. Кога си down и со трошки се задоволуваш
Вечерва се слави чувството е НЕПРОЦЕНЛИВО. Таков е денов ПОБЕДНИЧКИ СКОПЈЕ СЛАВИ ВАРДАРЕ ! Титула не е мала работа
ayy denes ? Uzas se karam so koj stignam ama ne sum jas kriva... Site okolu mene se tolky sebicni i kako da ne si puknes bree pa use i zemjotresov falese aman
Како за на пат кон дома... Индија. Ми горчи едно зајдиснце по една чаршија,еден тен како чоколадо,еден мирис на пинаколада,еден шепот. Ќе си умрам од љубов кон зајдисонцата и изгрејсонцата. Не знам што е тоа што ме воскренува кога ги гледам. Мислам дека најубавите нешта во животот ќе ми се случуваат тогаш и само тогаш. Ако ме сакате да ме погодите во зен момент,правете го тоа помеѓу 17 и 20 часот,зиме и лете,особено лете,ако сакате да го извадите најдоброто од мене или да ме импресионирате без малку мака... Идејата ми беше,еден светилник,едно море,една просторија и мојот живот во него. Моето белило и сите виножитца...и толку...а потоа може да дојде и желбата за споделба или конечно спојување со едноставно овековечување тркалајќи се по боите додека му ги опипуваш контурите и вдишувам негов мирис и мирис на она кое ме прави жива. Не сакам луѓе кои генерално зборат за животите на другите луѓе, инсистираат да нагласуваат некои нивни наводни хедонизирачки потреби,небаре ние другите тупи сме,па или ти збори за храна или ти збори за секс... Мене незгодно ми паѓа,не знам за нив,а и не ги нешто поштувам права да бидам. Базични потреби ко пиедестални и глорифицирани ми се израз на примитивизам... Најбитни се ко такви да бидат нужно задоволени,па изведено од таму,мислам дека нема потреба за дискусија за истите... Што знам...тоа сум само јас... Ми требаат ден-два во Охрид,на само со себе,да се побистрам...ама ти си ненормален ако посакаш да бидеш сам во оваа држава. Бурно утро заради непрофесионални идиоти. Не верував дека доаѓаш во стадиуми кога навистина одиш во тоалет само за да се одмориш. Склопуваш капак и затвораш очи 10 минути. Дури не ти е ни гајле што ќе помислат,мореее запек може има,хемороиди не дај боже. Ако ме подржи уште малце така,може и ќе заспијам така,па ќе ме најдат гушната доле,ко што е често мочан подон. Од кај на кај дојдов,до подот во тоалет,ама сериозно се запрашувам како можат жени да бидат толку гнасни?
Весело, многу весело. И покрај тоа што г-ѓа Менструација ми е на гости. Се надевам дека ќе немам некој погрешен спој во главава, па да почнам да ги пцујам сите до седмо колено
Omalaksana,nenaspiena,razocarana...Nemam ni malku radost i vo mene nikade ni malku neznost ljubov i romantika se e taka crno i prazno...
ужасно,ужасно,ужасно. А има ли ден во последно кога се чувствувам добро? Еден ден добар и повторно нешто лошо мора да тргни. Како да немам среќа.
Си имам одмор денес од се. Еден ден барем за мене да си го посветам конечно. Си го направив омиленото јадење и си уживам додека јадам ( а мене па само за јадење ме бива за што друго затоа сум како мече ) а и ја не сум крива што ми се толку јаде ПМС е крив .