За денов немам коментар, буквално се ШОКИРАВ !! На работ сум да доживеам нервен слом, па тоа се премногу работи за да се случат во еден ден... А физички, главата ке ми прсне, цел ден ми се спие а кога ке дојде време за спиење око неможам да склопам
Одлично,со позитивна енергија исполнета,и од премнногу добиени комплименти кои искрено и не ги очекував ми се врати самодовербата целосно.
DENES?Paaa nema da mu dozvolam na dozdot da mi go rasipe denot od denes ke napravam se da bidam posrekna
Баш смирено,замислено како се да ми е рамно и полно (а не е) Дали е до времето,не знам.Ама некои посебни чувства немам
Чудно,се осеќам чудно ,ова не сум јас Заљубена сум??-НЕ Го сакам?-НЕ не ни го свиѓам,нит имам некакви шанси кај него. Ана пак негде deep inside me има нешто што ме тера накај негоо,нешто што не го имам никогаш почуствувано. Дај да си се оправам навреме,ова не ќе е на арно.
Тажничко денеска не слушнав убави работи на кои се надевав многу, па сега ми е све некако нервозно и тажно
Ми се иди да испцувам некој и да ја истурам сета моја нервоза врз некој и тој некој да ме сослуша и да ми рече те разбирам немој да се нервираш уфф Дечко ми е виновен за ова ама ако нека продуже па нема ни да ме има а ја ке му велам - више срече други пут
денес?...како што прочитав една статија...времето денес:како да не знаете...така сум и јас.Аааа се е поубаво ако има сонце...па дури и тие досадни оси и пчели бумбари огромни и пеперутки ми фалат ...ах сеуште сум мало дете во ова тело
хахахахахахаха и мене ми фалат бумбарите и осите,пеперутките и мувите аааааааааааа секако и сонцето па така метерополна без сонце не ми е баш денов...