Шознам. Ако денот се познава по утрото, тогаш утрово ми беше ептен хард кор. Тоа значи дека и денот ќе ми помине на овој начин?
Не знам од каде ми се насобра негативна енергија. Се само некои глупави мисли ми идат на глава, ме окупираат
Господе Боже. Не знам што да кажам. Не знам, озбилно. Кога не завршив вчера на токсикологија, мислам дека веќе немам гајле.
Онака опуштено, за ништо не ми е гајле.Кога го преживеав вчерашниот ден, а сабајлево се наспав како што треба, се ми е супер.И денес ќе биде луд ден, всушност како и целава недела, ама ќе средам јас, не е проблем...
deneska se custvuvam doboro mojot sakan si dojde vcera od patuvanje,Sakam koga toj e so nas doma mnogu polesno mi e, mi pomaga so decata, imame 3 decinja i do pazar jas nemora da odam po pazarot i da kupuvam namirnici
од рано ми се игра само се надевам нема да се појави некој да ми го расипе расположениево и така си имам проблеми...барем малце да се правам како да не се тука
УМОРНОО АМА ИСТОВРЕМЕНО И ПРЕСРЕЌНО. Ми се исплати учењето то 4 собајле бев одговарав и си добив 5 џабе се плашев да не појде нешто наопаку ахахаха.
Лошо.. очите моментално ми се полни со солзи.. Незнам што ми е , се скарав со двајцата најдобри машки другари... !! Незнам главата кај ми се наоѓа и сега уште ова.. ке има оваа вечер да ја поминам во плачење.. а наутро да станам пак со насмевка... и да се правам ко да не било ништо ?! До кога бе вака... да неможе некому да кажеш искрено што ти е ..
Уморна од глупости. Од настинки. Од недостиг на време. Од премногу емотивни дешавки. Од друга страна, храбро се држам, зошто стресов уште повеќе ќе ми го надразни телото и ќе ме кутне во кревет... Морам утре да бидам прекрасна и да си го покажам своето творештво како што ми доликува! Ќе успеам.