изморена сум од животот немам сила за ништо.не ми се јавува веке цела недела ни на фб несака да пишува.
Ептен среќна! Би рекла премногу, ама никогаш доста од среќа.. Чекам да дојде Пиво Фестот да си ја видам најдрагата личност. Оваа вест цела недела мислам дека ќе ме прави среќна, а можеби и до самиот фестивал. Цел ден си се смеам, и би сакала сите да се среќни како мене денес!
Кога ќе помислам на следните три недели, почнувајќи од утре... ми иде да заспијам, и да се разбудам во некои подобри времиња. Во август сакам да се разбудам, не порано, нештово што го работам моментално да заврши и да почнам ново. Нервози, напнувања, препукувања... за што? За џабе! Ајде утре панаѓур на суети. Си мантрам цела вечер - ќе издржиш, ќе средиш, ќе биде ок... ама дужава ми е стегната. Прагот на толеранција ми е се понизок и не можам истиве суети да ги трпам више, а бе но можам, не можам, не можам! Боже, спречи ме да дадам отказ, имам кредити за плаќање. Фала однапред. Седи, кец! Ама зошто??? Утната тема. Мислењево е за во испукајте се... А немав таква намера, ама послино е од мене. А ја као на одмор бев, и сеа демек као нова сум. Аха, да, се додека не прочитав службен мејл.