Денес сум подобро.Ама сакам да си влепам шамар да се освестам...Некои работи треба да се сменат.Треба да издржам уште малце...
...so i imagine in a month or 12 i'll be somewhere having a drink laughing at a stupid joke or just another stupid thing and i can see myself stopping short drifting out of the present sucked by the undertow and pulled out deep... and i picture a sober awakening, a re-entry into this little bar scene sip my drink til the ice hits my lip order another round and that's it for now... I swear, i died inside that night... my friend! but... i'm still here and small so small... http://www.youtube.com/watch?v=hoMPHpXE ... re=related
Напалено, напалено НАПАЛЕНО НАПАЛЕНОООООООООО а имам менстр.... Така да, фино лепо, просмукување низ станот, перење гаќички и вежбање би требало бар 40 проценти да го ублажат овој сексуален нагон кој ме нападна!
Како некоја тинејџерка! Ме пукаат некои чудни филмови, несвојствени за мојава возраст. Добив желба да си направам тетоважа и да ја шишам косата уште пократко. Кога не знам што сакам, не знам ни што јадам. За доручек на менито - чоколаден пудинг и пилешка супа со три лажици лимон. Ќе си имам мачнини во стомак денес, предосеќам. Денот пред испит е наменет за стрес и нервози, па тато се обидува да ме опушти со Шопен, велејќи ми дека со класична музика полесно се учи. Надвор пука сонце, а мене ми студи. А ако не е ПМС во прашање, ова веќе не оди на арно.
Онака, искулирано на моменти, загрижена на други моменти, а на трети пак рамнодушно кон целиот свет и се што се случува во моментов. И досадно ми е. Многу.
Среќно... Свесна сум дека конечно дојде распустот и ги започнав сите планчиња кои сакам да ги остварам за летото
Денес денов е мој не го давам на никој и не давам никој да ми вмеша прсти во него да ми го замати! Се разбудив наспана, одморена со него до мене! Ме разбуди неговата рака која ме однесе до него, ме стегна така силно што ги разбуди сите чувства во мене! Неговото дишење на моите образи, неговите утрински зборови кои денов ми го наговестија дека ќе биде прекрасен. И е. Сега, сама си лежам, си давам простор да здивнам, простор за учење, и мали работи кои умеат да ме направат среќна...знаете, женски работи, како на пример, омилената серија - две три епизоди, лакирање на ноктите, се одличив за темно плаво..и сл. ствари. Денот почна убаво и конечно убаво и ќе заврши. Дишам и живеам, и знам дека кога и да се завртам на овие денови, овие месеци, години, нема да ми е криво за ништо, нема да се каам, живеам со полна пареа, зимам се што ми се пружа а давам колку што се заслужило... За лошо и негативно не зборам, не ни планирам, преубава сум за да се замарам!
нервозно имав за праење еден проект и цел ден го изгубив пред ком за ништо се надевам дека брем трудов ќе ми се исплати
Како црвенкапа! Сум скршнала од патот... и така сум талкала, и сум талкала, и сум талкала низ шумата, и конечно сум се вратила назад на вистинскиот пат кон куќичката на баба ми! А волкот... кај може мене да ме лапне, многу калории ќе му дојдат, ма ќе шеќерлиса! Шеќер да е!