Се чувствувам некако чудно..чувствувам некој внатрешен страв и немир..како да имам заборавено нешто многу важно.. Само се надевам дека е беспотребно.
Добро ми е, само главоболкава се претвора во мигрена, и ме нервира притисоков што го чувствувам во слепоочници и на синуси... Ко со менгеме некој да ме стиска! Аман заман, нека се прочисти воздухов, раздразнето се чувствувам... Изедов 7 крем банани, не може да ми е полошо Патем, мислев ќе се возбудам, утре прв ден на Саем, работно, ама некако ми е спласната главава, дали од умор, дали не знам од што... И многу ме фаќа меланхолија зошто љубовта ќе ми кидне на 3 недели уџум... На кој ќе му мјаукам посабајлечки...? Ах, сепак сум длабоко среќна девојка... Жена.
баш вака кул денес се некако полека без брзање и убаво си терав ...без нервози само ладнокрвно и во мој стил вратив на неколку забелешки кои не беа на место упатени до мене и една блиска личност
Збунето...Многу збунето... До мене е грешката,премногу се надевав,а накрајот останав без ништо...Бев среќна,прескреќна... само еден мал момент и една постапка донесоа да ми се сруши се...
Некако рассеано. Денес малку спиев,многу пешачев,малку се изненадив,многу јадев,малку работев,малку бев креативна,малку депресивна,многу се зафркавав и се смеев.Ми беше претопло и се варев,ме наврна и ми студеше,се изнервирав за после да се расположам и да се смеам.Се разочарав сама себеси,а утешив некој друг.Многу луѓе,многу нервози,но и пријатни моменти и разговори,по некоја ведра мисла и старата,тапа,длабока болка.......и конечен резултат,се` на се`,просек...нема нешто такво,само обичен ден или нешто вакво [youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lAZgLcK5LzI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lAZgLcK5LzI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Moze da se kaze dobro .Polovina den go pominav rabotno a ostatokot od denot na soping.I rezultat prepolovena kartica ...no jas sum celosno zadovolna
Напнато,сепак попуштам на крајот,за малце,за многу малце.Зошто бе секогаш така,кога знаеш дека си до крајот,не можеш да додржиш,нешто као кога ти се мочка,тамам до вц школката си...Утре некоjа виша сила нека ми помогне да го истрпам денот од почеток до крај и едвај чекам да дојде 22 часот за да си легнам безгрижно...само што заклучив дека колку повеќе јадам од колачот со успеси,толку повеќе незаситна сум,а мешето се полни ли полни,ќе препукне,а плус и немам сила више да џвакам,ама пааак лакомо си пикам...и сега сфаќам дека јас у ствари нема да бидам слободна до средина на јуни затоа што самата си барам што повеќе обврски,за што повеќе работи да завршам за да понатака кулирам или да не кулирам скроз,туку лагано да го терам нормалниот тек на нештата.Хм,свашта... Чувствувам дека пак ќе се разболам... Ми се спие... Имав блиц гушање со мачорот прееска...радости. Гледам долина на волците со татко ми за да го слушаме Чакар како тресе зелени и се смееме како луди...баш лудо...баце! Сакам кафиња мафиња,лабаво сокче,книгиче,сонче,да не кажам уште што,ама до петок ќе си го добијам!ихихихихи.... И така бе дечки,имам некој подгорен тн шарам барам колач на мајка ми,со јаболка полн и сега ќе си мрвкам! Ни колачите не се веќе тоа шо беа...ах анасана...
nervozno... bez koncentracija ...potreba od iskrajna pregratk... potreba od ljubov ... mi fali nesto dlaboko so nemozam da go izvadam na povrsina i da znaam sto .... zbineta
Прво одсабајле ме имаше фатено депресија. Ама сега некако гледам полека си оди... и супер ми е... ПМС е во прашање. Баш и затоа се речив да си направам мала рестрикција на храна. Што е многу - многу е.
истово...потполно исто ме пука ПМС + стомак ме кине ...само што немам рестрикции во храна јадам се што ќе најдам пред мене
Уморно се чуствувам,безврска некако,дали од времево незнам,ама така некако безвезе,а и ништо не ми се прави,сакам да одмарам,ништо да не правам,нешто сум пасивна денес и не само тоа туку некако сум бавна,флегматична по малце
ууууфф... многу сум уморна, ми се спие, сабајле 6 саато јас на нозе. Ама што ке правиш мора на школо...уф кога ке дојде распусттттт....
Не знам ни сама! Хаос, ама добар... Се изнасмеавме со колегата денес. На Саем, саде фејкеришта и позеришта, никој не е реално заинтересиран за она што сака да го купи а камоли да го прочита! Тоа ти е. Битно се зезавме. Башка, денов тапа, врнеше, па некако тук таму луѓе имаше, генерално просечно. Сфатив дека имам мнооооогу за читање, за пишување, а си дремам, ама некако ме боли газот за сето тоа. Периодов ќе бидам скоро сама, ми оди и сестра ми и момчето џанам, па ќе кенкам за друштво, и ќе ја тегнам Натка моја да одиме на театар, да возиме точаци и да јадеме сладолед, за да не ме фати двонеделна депресија Си купив нови обетки, со морско коњче, светло плави со розево, така ме расположија, ситница ама радосница. Мама ми прави јадење, а мене од умор ми се вриска, а си молчам, така е најубаво. Утре прва смена, којзнае како ќе биде. Но не се жалам, ми се допаѓа чувството на корисност. Го сакам љубовецот мој многу денес, едвај чекам утре да го видам и да си јадеме сладолед од голема кутија со една заедничка лажица. Кога ќе му ја здувне сестра ми за Италија, го викам кај мене на преселба, дур не ми кидне и он! Тоа ми е планот, а што ќе биде не знам. Ме опфатило бапско расположение, па си викам, само здрави и живи да сме, и да се радуваме на деновиве што врват Ги поздравувам сите жени овде, и тук таму по некој маж ако заскитал
Се изнаспав, ама којзнае, изгледа се преспав па цел ден ме боли глава. Уште на тоа нервозите кои ми ги причини „принцот на белиот коњ“ и уште книгите, а останав без кафе! Тапа ден, уште подосадно време, недефинирано. Да се надеваме дека утре ќе биде подобро...