мене малку ми е криво што тооолку брзо помина годината , но имам и многу позитивна енергија за деновите кои претстојат
Приватност ми озбилно угрожена од непостојанствено људско биќе!!! Значи, шансите за тоа што се сомневав за Столкерот дека е и тука, се повеќе од могучност веќе. Мислам... со кој ум човече се шири ко габа у среде лето на ладно и влажно, и тоа по местенца на кои јас си ја трошам својата креативна енергија?! Кој?! И најсмешното е што заборава еј. Да заборавиш дека си негде цапнал со прљава ципела за да манијачиш некој, да му рушиш приватност. Ајде знам. Тоа е позитивното у вакви ситуации оти заборава, па те остава на раат после првите 10 минути можда откоа сфаќа дека е тотален безнадежен случај кому едноставно му компјутери, пребарувања, живци и такви мити стварчиња не идат од рука. И што сега, кога и други му потврдија тоа што ја му реков дека му е маката?! Со кој памет мислам потоа..... сега!! би ми се буткал под нос, кога смрди дури од онаму кај што е...мада ете се немаме видено ...јубилеј сме направиле од последна средба?! Како? Аааа, изгледа транзитинг е филмот. Као на речиси 30 години ќе си играм транзитинг и ќе му ранам мозокот со мојот свет. Ха! Токму реков еј, ќути... оној се откажал, дури почна и да ми недостига бре, жими гушава!!! И кога ми велат абе ти не си ставила кредит на таа картичка од кога. Та месец дена ти е исклучен тој број Јел могуче да месец дена полнам ја и влечам со себе телефон исклучен човече, барабар со другиот и уште ко жалче си велам, ма никој мене не ме бара на овој број утре да умрам, нема кој да ми дојде на погреб, да се напие у име мое хемингвејско заминување Еее и експерти ми потврдија дека од умот си патам и уште повеќе може ќе си патам Бар една личност знам што нај би се израдувала на тоа и би ми рекла ХА! Штета ете, можда ме барал, а јас икслучен тој број Да го укључувам ли да проверувам или да оставам ко шо е.. као судбина, ова она знаци, нати го дај ми го Ах, ќе си умрам од себе едноставно. ццц
Супер посрано, совршено измочано! ( извинете на израз и се тоа, стварно сум крајно разочарана и изненадена). Се чувствувам толку заостанато, покрај тие пуфли! Бреее големите моми, туф туф... Имала 13 едвај 14, ма иди бегај бре. Ми мириса на грозно и сокапано лето! Да, да... Ех колку планови си имав за летово: Та книги ќе сум читала, нови дечки ќе сум запознавала, та роман ќе сум пишувала...Да да секако, можеби во некој подобар свет, во овој не! Си се филмам јас најубааво има ова лето да ми биде, ама лошо тргна. Прв ден од распуст јас цела ваква напендерена одам за да дознаам дека оној си ја фатил онаа... Да, секако сум го заборавила, ја ич не го сакам... Само морници ме полазија, чисто досада да разбијат. Па и фуфлицата нели демек лутна ќе ми беше, па виде не и иде тактиката па еве ја да ме бацела, ма иди бегај бре чоече, немој да ме зајебаваш молим те! Уште од сабајле коа си станав катастрофа ми беше! И утре исто ќе биде, а прв викенд од распуст е мене лошо ми тргна. Уствари и годината така ми тргна уште од првиот ден и малерот сеуште ме демне! Уствари од коа дојде тој несреќа ми носи, дефинитивно, нема друго што да биде. Мислам а и што би правела со две другарки, освен да ги гледам шмизливе и да им мислам атентат? Ништо, понекогаш е забавно ама секогаш кога е така се наоѓа некој да ти раскорне расположение, крвопијци! Ма не, ова вака не иде! Ма ова лето никакво нема да биде, има корења да пуштам на столицава и 10 000 мислења да напишам по форумов, оти единствено вие верни и интересни ми останавте... Се надевам дека некој ќе ми го прочита постов па ќе помисли на мене и ќе ми пише ЛП, стварно ми треба некое рамо за плачење, оти моментално сите се зафатени.
од толку пешачење навака-натака, немам сила да станам од столот на кој сум седната со два збора ПРЕМОРЕНА и ИЗЦРПЕНА
ПМС - доволно, нели? Плус у пеперутки има во мене еден куп! Не знам што ќе правам, летам денеска цел ден.
Мачно, цел ден ми се лоши.. Од друга страна, и јас имам пеперутки! ВООООЛКАВИ, ќе ме донесат до ивицата на здравиот разум!