Како најголемата глупача изневерена и предадаена по 10000000000ти пат...АМА АКО МАЛКУ МИ Е КОГА СЕ ОДНЕСУВАМ КАКО НАИВНА ГУСКА!
Се чувствувам доста интересно,станата сум од 7 (мене тоа не ми се дешава),бев да завршам некој обврски ме вратија (сите ме игнорираат) страшно сум изиритирана али нема врска се осеќам многу добро 10 саат е има уште многу од денот
Мнооогу подобро од вчера.На најубав можен начин си го започнав денот-со нескафето во рака, на фотелја, сама, без да ме замара никој.После тоа ме дочекаа убави вести, поздрави од многу драги луѓе.Дефинитивно ова ќе биде ден исполнет со многу интересни моменти, а јас полна со енергија и ентузијазам...
Задоволна дека станав од сабајле (успеав) и убо си го почнав денот. За се' ќе имам време Не за џабе рекле старите, кој рано рани две среќи граби
Денес се чувствувам многу евентуално Мала шала Па што знам, ОК сум, ама некако не ми се сите овци на број Малку и ненаспано, благодарение на комшииве што реновираат Ама ќе се издржи некако, сепак е подобро од вчера
Многу убаво . Особено чувството после еден саат зумба и 50 минути на орбитрек. Прајслес, да :geek:. http://www.youtube.com/watch?v=OJBfv9CHlcw
Сварено на горештиниве! Само што се избањав, седам со коса водена но не помага. Ми треба одмор. На плажа. Само тоа може да направи да се чувствувам подобро.