Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Alone-Girl

Alone-Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    27
    Ужасно, а како би било.. заборавиш нешто, почнеш да мислиш на други работи и да се осамосталуваш.. веднаш ти се испраќа некој знак, едноставно да го смениш мислењето..музика, да точно е дека некој ги развеселува, и мене ме весели ама во одредени моменти..ама сега :@ и сега за сегха неможам да најдам спас против досадата, и омилената серија неможам да си ја гледам, поради тоа што ме нервира !! ;(

2. anuska85

anuska85 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
    денес се осеќам ко килав Радован :D ме фатила некоја вироза абе се убив од кивање и мрсулавење :lol: се возам во автобус кога очиве ми се полнат со солзи |( ме гледа еден човек јас таква целата уплакана сигурно си мислеше боже боже какви проблеми ли си има девојчево штом неможе и во автобус да се воздржи :rofl: уфффффф лелееее многу ми е лошоооо само да престане носов да ми тече мислам дека повторно ке се родам ако продолжи со ваков интензитет утре ке одам на работа како Рудолф еленчето на Дедо Мраз

3. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Нели е јасен делот дека џаба ти филмање со некакви си, или уопште било какви “креации“ од правила за интелигентно битисување кога, у конечниот момент кога треба или требало да си го докажеш и покажеш квалитетот на твојот битисувачки интелект, ти си се веќе..ма повеќе пути, уќ*њал... и ова ти е видено,бележано у тефтер... а што е со она што не ти го виделе овие?!
    Пошто, ако некој као заборавил, или као му е ок да се игра на карта, свакоме се то догаџа, онда ј*боте, оти нечии предиспозициите да се уќ*њуе би биле константно толерирани?! Као, нечије ќ*њ*ње мирише мање него другово ли?! Ма мене ми све то смрди бре, базди! Да се смеам ли и да тапшам по рамо... ајде добар си. Со гордост се уќ*ња оној ден, пошо, ма знаеш... овие другиве коа се уќ*њув*ат не знаат како да го сторат со достоинство :|
    И, што онда да правам у вакви ситуации ?! Градација на ќ*њачи да спроведам?! Па, онда, да им дадам цигара нараден пут дур се уќ*њуваат.. да им оди со лесно!
    Ма, не могуче! Као, луда сум,али има тука простор...
    Абе, сам да си ампутираш м*диња, и онда да треба да ти признаам дека си саде м*де?! :talk:
    Абре, оток им е бре Док, како да ги убедиш... а опасни се тоа отоците бре леле бе кога ќе отечат те отекуваат бре, леле !

http://www.youtube.com/watch?v=5XxHXE38 ... ure=relmfu

Значи ме разбираш како се осеќам, не си забораил пошто не ти се исповедам некое време. Така. Ами како поинаку?! :wasntme:

На Nymeria и caroline.costa им се допаѓа ова.
  4. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.605
    Најужасно...цел ден плачам
    Што сум им згрешила јас на лугето за така да се однесуваат спрема мене?
    Не е доволно да си добар, потребно е да си идеален ама и тогаш ле то најдат маана
    Пред некој ден раскинав со дечкото и малку сум ранлива најблиските место да ме остават на раат уште толку ми го пукаат филмот , вчера се разочарав од другарка, денес беше врв на се...
    За тој еден испит што ми остана и што не сакам на казнена да го полагам родителите почнат да ми фрчат. Како не можат да сватат дека 100 пати го полагав и не можам тие задачи од НАСА да ги решам? Досега се сум положила навреме ама ете еден испит имам од трета останато и ме мачи. Им отварам на интернет резултати во последните две сесии, никој не положил и пак не свакаат. Што е најтрагично не ми се дерат тие туку се зафркаваат со мене демек сум се исплашила ова она ...
    Извинете сите што не сум идеална

5. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Уморно,ненаспано,со тахикардија од јакото кафе и од возбудата што ја чувствувам. Се радувам што сум татина гордост. :)

6. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Гладно - цел ден грицкам нешто.Додека да заврши денов, 100 кила ќе се направам :@

7. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Полна со енергија сум, која ја користам за што било освен за учење! :x

8. LovePeace

LovePeace Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    37
    Одлично :)

9. Arianna

Arianna Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    280
    Допаѓања:
    145
    ужасно :(

10. Alanna

Alanna Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2010
    Пораки:
    1.120
    Допаѓања:
    484
    Изморено и поспано :whew:

11. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Ненаспана, а среќна!

12. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јули 2011
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    134
    Како и секој ден предходно, ама се надевам дека наредните ќе бидат подобри и ќе донесат добри вести.
    Не се жалам, ама постојано сум во исчекување да слушнам добри вести и конечно да почнам да планирам и да постепено да почнам да ги средувам работите.
    Си викам ајде ако не денес, ќе биде утре и така секој ден.................
    :) :)

13. Ema.Sk

Ema.Sk Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    1.332
    Допаѓања:
    4.803
    Аааа супер! Фала на прашање!!
    Си потпевнувам цел ден и се гледам во огледало со четката во рака ( микрофон - свативте нели ) :D

14. tweety26

tweety26 Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    2.279
    Многу чудно...
    Вчера престанав да ги пијам апчињата а веќе денес почна да ми се лоши па прво се издеравам на секого а после се смеам на цел глас...ваква ни јас се немам видено до сега хахахха :D Како да сум во пмс... :D |(

15. AnGel.fire

AnGel.fire Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    533
    Допаѓања:
    222
    Нервозноо!! :@

16. anuska85

anuska85 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
  17. anuska85

anuska85 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
    ржам не се држам ]:) :devil: подалеку од мене

18. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Нервозно, омалаксано, преспано.

19. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    I feel so sexy today :emo: :D Хормони :D

Добро што имам сега,па да немам ко ќе си одам :D А тогаш,е тогаш,следува нешто друго 8)

20. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Изгорено. Лицете ми е црвено, рамениците исто. Во мојов случај ни Алое Вера веќе не ми помага. Утре треба да одам на еден прилично важен настан, ваква! Што мислите како се осеќам? :envy:

Сега и тука, јас Анабела, ветувам дека летово нема никогаш повеќе да излезам на сонце, абе зрак више нема да ме фати! Со мантија ќе шетам!