Цел ден супер, ама како јаготка на шлагот денот ми завршува со нервоза. Ништо страшно, навикната сум!
Денеска се чувствувам прекрасно! Уште малце ќе почне припрема за на плажа,(омилената плажа) за која го молам татко ми да ме носи веќе 3 дена! Вечер малку ќе прошетаме а до тогаш да си ја дочитам книгата... Се надевам ова расположение нема да ми се смени цел ден...
денес подобро фала му на Бога... животот оди понатаму, мораме да се помириме со судбината... Поздрав до сите вас
Не можам да објаснам како се чувстувам.. го преспав пола ден, ако не и фазла. Ама си простив зошто бев физички активна сабајле. Како и да е, расположениево ми е на ниво.
СЕ чувствував добро до пред малку одеднаш почнаа солзи да ми течат по лицево не е ПМС ,не е љубовна расправија ниту семеен проблем нешто друго ме измачува ,нешто за кое секогаш при самата помисла ми застанува грутка во грлото нешто за кое ми е тешко и неможам да зборувам.
9:45 те буди алармот (требаше да станам порано за да одам на забар) но меѓутоа после 2 минути гледам дека имам гости е кој гости жити се во 10 за 10 .. ама ова беше оправдано жената е дошла од странство па ај седеше до вечер на доручек ручек мезе ова она... па после миев тавчиња чаши чаши еден куп .... па после вари кафе абе ... ама ај дека ни е блиска роднина иначе цел ден по пижами ќе си лежев па така да како се чувствувате денес? ко домакинка
Веќе подолго време сум премногу тажна. Се смеам колку само да не ме прашуваат зошто плачам?! А моментално,ДА,да плачам девојки,плачам.
денес ми беше многу мачен ден. преморена сум ама на крајот од денот расположението ми е на 100 и многу сум среќна
denes sum zanikade..izmorena, cel den zboram, vise ustata me zabole od zborenje!! doma koga ke dojdam ne mi da otvara usta