излажано,како и секогаш понижено таканекако бедноооооооооооооооооооооооооооооо колку си викам дека сум глупава верувајте дека сум стварно глупа кога дозволив некој како тие да ме направат идиот срам да ми е мене
Земам длабока воздишка и почнувам да пишувам ---> Се чувствувам како камен да ми паднал од срцево а тоа е последица на пронаоѓањето на решение за еден проблем. Фуууј голем терет што ме мачеше го симнав. Ми олесна на душичево.
Денес си се чуствувам ептен убаво. Исполнето и енергично. Само малку ме живцира тмурново време...Ама нема врска...
Денес се чувствувам убаво,но малку збунето.И чувствувам грижа на совеста заради една грешка,голема грешка што ја направив ,се самата од себе. Ќе си апнам благо,може ќе се расположам
Емпатија, измешана со стомачни болки, грижа, невнимателност. Калеидоскопи од летни чадори имам во глава. И молитва за сите што ги нема.
Како вратена во живот. Дишам воздух во празна куќа ммммм ее тоа ми прија на душава. Туф секој ден да ми е ваков.
Како оние играчките на навивање Ненаспана и гладна фрчам низ куќава од сабајле... Очајно ми треба порција спирални тестенини со сирење, сос и оригано. За среќа, мама ми оставила изненадување во фрижидер. Знае она што сакам Одам да ги стоплам и нема да ги оставам да мрднат!