Цел ден сум на нога,изморена сум едвај чекам да си легнам и главата почна да ме боли сеа ,абе што да ти зборувам, убавини...
Chudno se chuvstvuvam! Pred 5 dena mi kazaa deka sum 4ta nedela ama ne "maybe baby" tuku "yes baby" e veke, i deka treba da miruvam kolku so mozam poveke, nisto da ne rabotam, ke puknam jas sum naviknata da shetkam, da rabotam niz doma, ama se ke napravam za bebceto <3
Факин амејзииинг Ух, колку е убаво да се чувствуваш слободна! Слободна од многу глупости, од патење, жалење, самосожалување, патетики... Уште поубаво е кога ќе смениш пакет и веќе не го чекаш 1виот за да имаш побрз интернет. Нее, не мислам повеќе на минатото. Било што било, факин лет ит гооо... Уште поубаво е кога си во ПМС и не си нервозна, туку токму спотивното, расположена до макс, зголемен апетит, уживаш во храната, мм... Малите нешта луѓеее, малите нешта те прават среќни. Секогаш ќе има екскјусез (фак, не ми текнува зборот сеа) за да не бидеш среќен. Пр. среќна ќе бидам кога ќе дипломирам, најдам работа, најдам љубова на мојот живот... ајде бе... Животот е сега !
Не знам онака ми е се, бледо. Мора нешто да направам за да ги придвижам работите. Очајно ми треба шетање и убав провод.
Најмногу вознемирена, нервозна ... ми сметаат многу работи. Едноставно ништо не е онака како треба да е, затоа немирот ќе царува во мене.
Денеска нов ден, нова приказна... Но морам да признаам дека се чувствувам исполнето, среќно... не бил само еден досаден распуст, прекрасно си поминувам овие 3-4 дена, сакам распустов да ми продолжи во исто темпо.