Исцрпено, нервозно, уфф тешко иако вчера бев на планина да се релаксирам.. од тоа релаксирањето ни р не осетив, и бидејки треба да ми дојде менструацијава, а не е сигурно дали ке дојде... психички се оптеретувам.. ајде да се надеваме дека ке се оправам до крајот на денот позз до сите феминки имајте убав ден
Денеска ми е многу досадно како и сите денови од кога се вратив од одмор иии сакам пак да одам...уште малце ќе почне училишната година ии пак маките...учење,домашни,наставници притисок од родителите за учење -.-
Ми треба човек со позитивна енергија, ми треба рамо за плачење, па до кога вака, јас ке изигравам Херкулес , као демек јас можам се да издржам, се чуствувам некако сама, се обидувам да си ја задржам намсевката на лице, ама неможам срцето ми плаче ... пишувам , а солзи ми течат, камо да можеше некој да ме сфати мене и моите проблеми
Изнервирано,лошо ...Ај се надевам дека ќе ми се промени расположението до крајот на денов(на подобро)
Добро и тажно. Сеуште од сабајле жалам за моето душиче , 6 неделното маче кое толку време го пазев едвај го оживеав, но сепак го изгубив.
Душичко многу убаво ја разбирам твојата тага но успеј некако сама да се развеселиш,знам дека не е воопшто лесно и мене ми се случува исто но затоа сме тука барем да се утешиме