Глупавоооооооооо Јас сум глупава, а и така се и чувствувам. Најглупото суштество сум на планетава што не излегува 24/7 од дома и што нема со кој да излезе и си седи дома по цел ден додека другите се сите излезени и си поминуваат најубаво на свет мене никој несака ни да ме викне а немате поима колку ми се оди
Искрено, не сум имала по досаден ден од овој... Тапа ми е..Спиев до 15 часот, и од тогаш дремам на нет...
Najbolja stvar koju čovjek može da nauči u životu jeste da postoje trenuci kada ne treba postavljati pitanja. Ćutiš i užvaš
Се чувствував прекрасно, но сето тоа го сруши ТОЈ. Оној кој беше моето „се`“. Всушност, и сега е моето „се`“, но не е МОЕ. И никогаш повеќе нема да биде. Не поради мене туку поради него. Денес ТОЈ ми докажа дека не ме заслужува, ниту мене ниту мојата љубов - која сеуште ја имам, признавам. Да речеше едно „Здраво “. Толку ли не заслужив? Ме мразел? И јас го мразам! Го мразам затоа што го сакам толку многу, а тој е такво ѓубре што незнае да цени. Изморена сум веќе. Изморена од чекање. Изморена од страдање. Изморена од лажно надевање. Доволно се трудев, денес сватив дека е време да згасне и последната искра надеж и да продолжам понатаму без него, иако незнам како. Едноставно, човек се труди колку може но кога ќе свати дека сето тоа е залудно, воздивнува и си оди. Тој не ме сакаше, ме искористи, ме изигра, направи будала од мене. Уствари јас и бев будала, заљубена будала, заљубена во него. Но што е тука е. Ќе го сакам тајно, длабоко во мене, ќе се смеам а одвнатре ќе бидам скршена. Друг избор немам. Како и да е, ќе ги стиснам солзите во очите и тагата во гласот, и ќе кажам, ДЕНЕС СЕ ЧУВСТВУВАМ ОДЛИЧНО.
Променливо ми е расположението, всушност супер си бев а сега некои глупави мисли ми се мотаат низ глава. Може ќе биде подобро да си легнам.