денес немам некое убаво расположение.....некако тажна сум затоа што сватив дека човекот што го сакам не го чуствува истото за мене,работам далеку од моите и не ги имам видено неколку месеци.... и така во главата ми се вртат полно филмчиња,зошто е тоа така,можело да биди другачие.... ама за жал,она што поминало не се враќа,иднината е незивесна,а сегашноста,па правам напори да гледам на убавата страна...дека после лошо иди убаво,после дожд,сонце,па здравје и среќа,ќе видиме шо ќе донеси идниот момент.....
Секоја сабота ми е мелем за душа. Тогаш кога мама е дома, па моите обврски се преполовени. Садовите измиени, алишата здиплени, доручекот чека на маса. И ако по нешто најмногу го сакам викендот, е тоа што конечно можам да се видам со неа и да и раскажам што се пропуштила во текот на работната недела. Денес се чувствувам убаво. Обврските чекаат, ама имам сила и енергија. Ќе се справам со нив.
Like somebody got a doll of me Stickin’ needles in my arteries But I can’t feel it! Sometimes it’s like: ‘Pardon me, but I got a real big spirit!‘ I’m fearless, I’m fearless .. Е вака .. Само што тој 'somebody' е мојов ум. Сама си враќам спомени, сама си предизвикувам болка и сама си нанесувам рани. Истовремено, ги лечам, се убедувам дека не треба. И продолжувам како ништо да не било .. се‘ до следниот удар. И така нон-стоп. Збркан, контрадиктерен ум. Тоа е ..
Денес денов ми е еротика, ми фали уште моето секс ќоше! За жал, 100км сме разделечени со А, па останува само да се чувствувам секси, посакувано, еротски... Во глава ми се вртат толку многу перверзни работи за кои не сум била свесна дека ги посакувам... Денес открив нов фетиш дека имам...едвај чекам утре да слетам во Скопје и да си го исполнам... Возбудена сум и треперам...утре ноќта, Скопје ќе грми! Јас горам, а нема кој да ме изгасне. Останува сега....да одам на фризер и да се возбудувам само околу мојата нова боја на коса! П.С Извинете, заборавив да напоменам дека мојот пост не е препорачлив за лица под 16 години.
Одморена, исполнета, и да не речам среќна. Убаво е чувсвото кога имаш некој на кој можиш се да му кажиш од најсмешните до најтажните работи. И да ти каже што мисле без да те осудува. И фала му на Господ шо имам една таква другарка со која и да се потскараш и да се разлутиш знаеш дека се ќе остане кај неа и нема да излезе ништо од нејзината уста. Знам дека сеа ако го прочита ова ќе си се пронајде
супер се прснав од смеење на сител имаше еден филм жешка женска хахаах уште неможам да се совземам јака комедија <3