Не можам да кажам дека не сум задоволна од себе. Не можам да се прекорувам и казнувам, а сепак знам нешто ми фали. Можеби само ми треба еден upgrade на некои особини, којзнае... Впрочем, на сите некогаш ни треба вакво нешто, не? ... И така викам јас. Си размислував сабајле како би било убаво да имам еден штанд со лимонада. По можност на тркалца и ќе си ја влечам од место на место. Ама не ја наплаќам да се разбереме, частам на жешково . И ако уште еднаш ја слушнам Свирче од Flo Rida некаде, јас лично ќе му ја свирнам една. You can blow my whistle baby ... I mean seriously?!?!
Никако.. ама баш никако. Чувствувам како да има некоја празнина во мене, нешто ми фали за да се комплетирам, а деновите ми минуваат така споро и досадно. Очекувам дека ќе дојде некоја промена во мојов досаден живот и ќе ја разбие оваа монотонија. Поздрав
супер сум си денес, времето ми е супер си седам пред лаптоп ветре в лице убавини си пијам сокче ве дружам за дискусии и почиње да ми се нана но чекам гости па не можам да спијам ццц за греота