Како се чувствувате денес?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Lilit, Nov 26, 2009.

1. Ariel

Ariel Форумски идол

Не знам што ми е, веројатно е до времето, ама ужасно лошо се чувствувам веќе речиси две недели. Имам страшни главоболки, а многу ретко имам вакви проблеми. Се чувствувам исцрпена, а спијам по 8-9 часа, што со години не ми се случило. Сабајле кога се будам, се чувствувам како да ме прегазил камион - не можам да мрднам од место, како претепана сум. Еве и сега страшно ме влече гравитација, уф како би си легнала!

2. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

и мене веќе две недели ужасно ме боли глава многу расправии стресови и кога си легнам заспијам али коа стнам пак ме боли глава ужас :( а и до времето е од кога не е билотака убаво сончево па малце на кафе на прошетка ...

3. Nina24

Nina24 Популарен член

А да си ја провериш крвта? Можеби си слабокрвна според ова што го пишуваш. Јас ги имав истите проблеми, постојано чувствував умор и потреба за спиење кога бев слабокрвна. Ако не си правела во скоро време анализа на крвта, ти советувам да си направиш проверка на хемоглобин, серумско железо...
    Земи си некои витамини и минмерали (олиговит или нешто слично) вака на пролет убаво е да се пие нешто дополнително, организмот можеби ти е само истоштен од зимата и од недостатокот од свежо :)

4. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

луѓе кажете совет се утепав јадејки благо....ццццц

5. Annath

Annath Форумски идол

Релаксирано и опуштено, иако сум уморна од вчерашното патување... се ми е онака рамно, не се замарам со ништо... малку стомачето ме подболува, ама фала Богу, веќе менструациите не ми се болни како порано... и сега сум во дилема - да излезам или не?! :?:

6. srnicka24

srnicka24 Истакнат член

7. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се чувствувам како да сум затворена во ракета-, која само што треба некој да ја лансира.
    Ме уби ова време и овој затворен простор.

8. Speechless

Speechless Популарен член

пак,по којзнае кој пат .. повредена од љубовта :u:

9. Lux

Lux Форумски идол

Врнењево ме прави да се чувствувам вака :(

10. Shelea

Shelea Форумски идол

Одлично и покрај досадниов дожд.
    Бев со мама до Тинекс на мега шопинг и си купив нов шампон од Лореал, со мирис на алое вера, ептен ми праи мерак.
    Дремам на нет и пијам газиран отров :D
    После ќе си мјаукам со љубовта по кревети и ќе си глеаме тупави серии :)

11. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Zа разлика од Шилеа што дождот ништо не и може..мене и тоа како ми може...не сум јас за сиви облаци и дождливи улици..мене мерак ми прави сончко ама некако ме избегава овие денови :( :devil: Па според времето не се чувствувам баш хепи,малку сум депресивна поради недостаток на светлина и одмор,цел ден се мавтам над книга :@ Главата ме боли страшно што дури и миризбата од свеќичката ме удира во глава и ми ги затнува ушите од болка :doh: :sweat: Си се мразам себеси кога сум ваква...а па можам да замислам колку другите ме мразат...ама ако нека ме трпат не е моја вина до времето е :(

12. 2468

2468 Популарен член

удари се на солено :D помага :wasntme:

13. Lizalka

Lizalka Истакнат член

И мене времево ме бедира, ама ако среќна сум си денес, исполнета и тоа е посилно од времево :D

14. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Смрзнав можеби смешно за вакво време,ама ладно ми е,џабе ми и да се наоблечам па ми студи,ах едвај чекам лето да дојде,да се затопли,па и 50 степени да има,немам проблем ке издржам,а вака ладново неможам да го поднесам :( :@

15. macamaca185

macamaca185 Истакнат член

bas e ubav denot eve jas si sedam na kompjuter si pijam vbelo vince si jadam tortici i si uzivam dodka mojata tkozvana ljubov spie na torsed i si hrka:)))poubavo zdravje:)

16. 2468

2468 Популарен член

денот ме исполнува, онака убаво се чувствувам...нежно :wasntme: е сега малку ме боли грло :( ама ајде ќе се напијам чајче и може ќе помине :worried:

17. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Па првиот дел од денот беше онака о.к. Ќе видам како ќе помине вториот дел од денот и цела ноќ...

18. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Па денот ми беше онака....средно....времето ми годеше си се излежував цел ден дома на топличко и онака имав добиено мевот ме болепе неможев нигде да излезам...па така подобро ми беше кога знаев дека сите седат дома не само јас :D Да се надеваме дека наредните денови времето ќе биде подобро и ќе прошетам негде зошто знаете овој свет од 4 зида ме излудува!! :^) :)

19. bona

bona Популарен член

nikako, i jas kako vremeto, malku radost...malku karanica...solzi... :| se nadevam utre podobro ke bide :?:

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Поспано,изморено,чудно... :?:
    Денов почна со смеа,потоа ми се приспа,почувствував енергија која морав да ја истрошам и излегов надвор,кога се вратив се разочарав и сватив дека можам мнгоу повеќе и не попуштам,сега многу ми се спие и се чувствувам некако празно...
    Променлива сум како времево...