Како месечината да ми се згрутчила во душата... Чувам негова тајна, само јас си знам колку ми е тешка, посебно кога нема никаков влез за туѓи утехи, расудувања...
loso ... isfrustrirana sum od maloumni i glupi lugje. Dobro be do kade kje se odi so prostotilakov i plitkive raboti.. a samo da znaete kolku ste providni, dve cisti nemate zalno.. gomnari teski :/ uste kolku prosti lugje bi mozele da se rodat na planetava? hmm.. interesno prasanje
Немам емоции во моментов. Незнам што да правам . Држам нож со две остриц , како и да го завртам некаде ќе крвари.
Тек сега се чувствувам најзбунето...незнам што ми е. Само знам дека се наоѓам во многу незавидна ситуација...
Денот ептен ми тргна како пердув. Буквално така се чувствував кога се разбудив. Повеќе ја нема онаа мачнина која ми го стегаше стомакот. Којашто не ги пушташе зборовите, туку ми ги застануваше на грлото. Ниту можев да ги кажам, ниту можев да ги голтнам. Сега некако по друго е. Се чувствувам многу подобро од вчера. Сега можам слободно да кажам ''ах'', и сето лошо чувство да отиде со него. It feels great. I am great! Половина од моето чувство и опуштеност е заслужно од ова. Местото и е овде! http://www.youtube.com/watch?v=2XXxylvA ... ture=share
денес сум онака како за недела..после ке бидам подобра патиче на нога,шорц и маиче на тело,вода во рака слушалки на уши и се пуштам на стаза.. ке си подтрчнувам слушајки попладневно мазење на сити радио,ке ги примам последните зраци на сонцето кое за кратко ке го бараме,негативната енергија ке ја пуштам во Вардар! вечер здравје може да испијам пиво во чест на поволенд-ов со насмеани фаци и празни муабети,па после тоа да заспијам ко бебе!