Чудоо е како ми делува времето на расположениетоо .. Абеее ме утепа дремка , некое чудно чувство , немир ... -.-
Малку носталгично по летото, жешко тмурно но ова ми е најубавото лето досега. Зошто кога ти е прекрасно времето буквално лета,зошто не подзастане барем малку ? малку Одморени, заљубени,одљубени секој со своето одиме напред
Седам и главата ми паѓа . Многу сум изморена. А и ногата ме боли ненормално. Абе..убавини . Добра ноќ
Синоќа се вратив во 5часот сабајле. Станав (морав) во 6часот сабајле и преуморна сум. Секогаш викам дека нема да си легнувам дома кога ќе дојдам (попладневна дремка секогаш ме погодува гледајќи го Величествениот) и секогаш се за*бувам.. Сега не ми иде сон , а како се чувствувам уморна боже боже
Многу тешко. Вчера ми дојде и сега си имам последици. Ме боли стомакот, се чувствувам тешко, омалаксано, се што ке фатам ми паѓа од раце. Изедов денес колку за една недела што бев на диета и сега ми е многу, многу тешко. Дури ни не излегов вечерва бидеќи знам дека нема убаво да се чувствувам така да немаше ни убаво да си поминам.