Хепи сум, мнооогу хепи Нема одредена причина за тоа, иако ми се чини дека една личност е делумно виновна за таа среќа
Утрото бев прав ураган и се шетав рака под рака со другар ми Марфи. Потоа едно кафе и кисела вишна направија пресврт на настаните и за среќа ми го сменаа ураганското расположение.
На почетокот на денот летав во облаци од возбуда,после бев замислена,збунета,а на крајов на денов нервозна.
Ненаспана сум... Кога имам испити и останувам до доцна, ги мразам утринските обврски. Ама креветов ми се смешка, а ролетниве како да не сакаат да се кренат
денеска сум во минус на средување и завршување со мојте обврски ... и ја мразам мрзата која ме обзема ...ужасссссссссссс невиден сум !
Зарипната, затнат нос, поткашлувам, грлото ме боли , цело тело ме боли, само офкам кога ќе се помрднам. Ненаспиено, изморено, омалаксано...
Презадоволно цел ден го поминав со едно мало детенце и навистина е преубаво чувството да поминете дек со суштество кое само трча се радува си игра и пее а не ве гњави со проблеми...Ме измори трчајки но тоа ме радува сонце мало
ненаспана уморна ах тие обврски кога ке заминат , ке ми се налути креветото веке долго време не сме добри пријатели