Simply Red, Eric Stoltz. Едно време беа мој тип. А, уствари... никогаш на улица не се загледав, баш во тој тип. Денес ги побарав. Ама... don't believe in anything. Мислев дека сонувам оти ми го гриза увото и ме лигави по коса. Оно, отварам очи и... Минијатурата заспало така. Грицкајќи. Јухуху even the birds still sing their faithful song! Блазе нив. Оно, свашта се случува, а уствари ништо битно. http://www.youtube.com/watch?v=j9WmQ5Dq ... re=related
Се чувствувам променливо. На моменти сум среќна, на моменти немирна, на моменти тажна. Како некој да ми ја исцицал целата енергија од мене. Одамна немам седнато со позитивни луѓе, да ме насмеат, да ме расположат.
Преморена сум и ненаспана. Се ми е криво, се испокарав, намуртена сум.. Ама сега ќе си пушам добро музиче и веееднаш ќе се опуштам..
Толку напната, нервозна, среќна, возбудена, се` на едно место! Ваков коктел од чувства оддамна не сум доживеала. Дефинитивно преовладува стравот, се плашам да не испадне она, пет минути жешка - девет месеци тешка!
Утепано, млитаво, заникаде после зањниот потег што го направив кој може ќе ми биде најужасното нешто што сум го сторила во животот. Ми треба муабет со некој.