Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.586
    Ми се плаче,ми се жмие,ми се спие,ми се пие...само не ми иде да бидам среќна!
    Завршив дванаесет дена порано со учење за испитот.
    Влеговме во нова фаза во врската,не дека не е убава,само сум ненавикната,а се она што ни ги мрси кончињата ни прави да не ни е пријатно и да ни е неубаво се додека се навикнеме.Човек и промени,тоа е.
    Бившиот ми е љубоморен,брка женски секој ден,ниедна не го сакала...е кој ќе те сака синко,штом јас не те додржав таков лев,нема никоја.
    Фијаско на плановите за викендов.
    Почнав да се коцкам за сериозно,цела коцкарница ме гледа како надеж на женското коцкарство,но овој пат со поженствен изглед и големи гради.
    Биоритам сеуште крш.
    Задоволства од животот,ич,лаже хороскопот,крај!
    Ми недостига еден човекулец без осет и манири!
    Ми се носи новиот џемпер,било каде,само да има многу уметници,зошто јас сум во уметнички грч ради сесијата.
    Стигнав до велична с од м,прилично сум горда и задоволна од себе!Тоа е добро,ама може да биде и подобро после мајо диетата!Гад блес фемина,извор на нови и нови диети,иако мајка ми ми кажа дека оваа е уште кога јас сум била бебе,бре!Зошто јас сега дознавам за неа?!
    Нешто самодовербата ми паднала под тешко одржуваното ниво,а и задоволството од малите работи,гладна сум за големи.Сакам да сонувам за големи работи,барем тоа е бесплатно.

Си немам масленце со мирис на цимет за горење во кандилцево (не знам како се вика,кандилце јас си го викам),свеќата од лаванда си ја догорев вчера,немам ни стапчиња со мирис на ванила...имам вино,тоа е добро,дури и повеќе опушта од моите вуду тракатанци како што ми викаат другарките!

2. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    RAZOCARANOOO...........RODENDEN MI E I SITE SE POTRUDIJA DA MI GO UNISTAT...POLOS DEN ODAMNA SUM NEMALA A AKOMLI RODENDEN....neznam kako ke im go prostam ova...se cuvstvuvam sama na svetov i se raspagam....znam samo edno ....OD DENES SAKAM DA SUM NAJLOSATA LICNOST NA SVETOT...NEKA MI POMOGNE GOSPOD DA GI MRAZAM SITE I DA BIDAM BESKRAJNO LOSA

3. tanja6

tanja6 Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    1.570
    Допаѓања:
    568
    ej,ej enca nemoj taka,poleka.prvo neka ti e sreken rodenden pred se.i site zelbi neka ti se ispolnat! samo ne i taa da stanes polosa osoba i da gi mrazis lugeto..obidi se da gi svatis i da bides podobra od niv.(a toa najverojatno si neli?)iskuliraj malce,stavi osmeh na lice,i obidi se ona sto vreme sto si ostana od rodeniov den da go iskoristis i da napravis da ti bide dobro.napravi nesto od koe ke se pocustvuvas podobro,nesto sto te razveseluva.. :) .ili ako se seuste vo blizina tie sto te iznerviraa(familijata,bliskite) idi gusni gi i reci im deka gi sakas.mislam deka nema da naides na negativna reakcija.barem razmisli za toa sto ti go rekov :)

4. PoisonGirl

PoisonGirl Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    1.502
    Enca sreken rodenden i od mene se naljubavo,ne misli pa ti taka deka denot skros ti e unisten imas vreme za dobar provod vecerva,i mene utre mi e rodenden ,a neznam kako ke go docekam ,se skaravme deneska so deckoto ,ne saka za ziva glava da se smirime,sme pominale niz mnogu komplicirani raboti i tie sme gi nadminale,a sega za edna obicna rabota mi vika ova vaka nemoze kraj sakam da bide.Neznam sto da pravam tolku sum razocarana od nego,uste pa na kraj kraeva imam i mnogu za ucenje vo ponedelnik imam i ispit i kako ke naucam so nervozi i jas sama neznam

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.586
    Мир децо!Мир!
    Среќен роденден на сите што ви е денес!СМЕЈ СЕ,ПЕЈ И СЕ Е ОК!Од прееска си го повторувам во себе и се оправив некако!
    И да,ова е женски форум со женска поддршка од сите страни,кому му се потребни мажи за да биде среќен?!Никому!Појзнгрл,слави во понеделник,триумфално над дечко ти и над положениот испит!Нека му стои на малиот лутината,а тебе среќата!Е така!Умни сите ќе ве молам! :D

И да,никој не е сам,со самиот себе е,НАЈДОБРОТО ДРУШТВО ЕВР!Си се сакаш,си се разбираш,си се тинтраш,си правиш убавини за душичката,си удоволуваш,си се смееш,си уживаш,си простуваш,си правиш лудории и не си се осудуваш!Ма кај го има тоа,ма ни у Београду! :lol:

6. gwen

gwen Истакнат член

Се зачлени на:
    13 декември 2009
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    81
    Ме нервира што секој ден ми просечен , што немам лезет за ништо :?
    И шо мораше сеа да ми се расипе ПС :?
    И имам еден куп прашања во главава,
    што само се обидувам да мислам дека не се проблеми и незнам од кај да почнам ,
    оти ако развлечам конци, не знам каков ќе е исходот,
    Ај нид сом ексајтментс ин мај лајф, Гад плис хелп ми!!!!!!!!!!!! :( :( :(

7. PoisonGirl

PoisonGirl Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    1.502
    Wow ustvari tipot ne mi se lutel za nisto samo taka se pravel za da ima dovolno vreme da bide sam i ja spremil sobata i on se duzdisal i mi se javi vo 11 i me sobra od doma i op mene ne mi bese jasno sto e rabotava mi rece prethodno deka e kraj ,koga kaj nego doma ima so da vidam......Milina .....kako vo son ...........ne sum si zamisluvala taka nikogas.Se kacivme po skali vlegovme niz vrata i ne si gi ni soblekovv cismite ,me grabna vo race i do krevetot ...Pusti ekstra muzika novogodisni lambicki i tippot pocna da mi se soblekuva wow.....kakov docek na rodendenot...Bidna sto bidna i izlegovme vo carsija pa vo diskoteka malku i sega doma ja snesuvam"jajca" sto se vika od vozbuda,nikogas ne sum bila tolku vozbudena,nemozam ni sama da si opisam.....Mn sum srekna :D :D :D :D :D

8. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    ПојзнГрл среќен нека ти е роденденот, баш ми ида супер на душава коа читам вакви ствари како ова твоево.
    Јас иначе денеска сум онака, малку над просечното добро, океј... мада шо малку ми се расправаат срцето и разумот. Секако дека разумот е контра. уффф. ме нервираат некако, ми ида и двајцата да ги отпишам во весник :lol:
    Иам некои мали обврски, ама има време, додека не дојде јајцето на газот :D
    Телевизоров до мене малку ме нервира зато шо почнуваат вести, ама еве мајка ми го исклучи (Год блес хр) па можам конечно да го одмутирам гласов на комплутеров.
    Се на се... супер сум. Малку ми се врти во лешников кога ќе ми текне дека среда треба нашкола да одам и тоа од рани утрини и што прв психологија иам, али шта је ту је....
    Неделава ми беше напорна, секоја вечер бев излезена, али сликата со Влатче сношти за ништо на свет не ја менувам.
    Ако продолжам вака есеј за матурата ќе напишам...

9. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Me boli zab...uuuh najodvratnoto cuvstvo vo svet. Koga me boli zab mi ide da zemam da si ja udram glavata od zid :@:@:@ utre moram da odam na zabar i da trpam iskonski bolki :(:(:(

10. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Се чуствувам очајно. На фејсбук има група СИТЕ ВО ВРСКА, А ЈАС БЕЗ ВРСКА. Е баш така јас се чуствувам. Потребен ми е некој што ќе ме сака и заштитува, некоја машка прегратка. Од кога знам за себе сум сама без љубов. Потребно ми е машко кој ќе ми го направи денот весел, страствен и возбудлив. Леле, навистина сум очајна. Ми треба некој предизвик ми треба нешто ново. Утре решивме со другарките да одиме на бања, белки ќе се опушатам малку. Моите се жалат дека многу пари сум трошела, а јас не велам не. Во среда почнувам со школо, ќе си ја следам мојата цел да бидам одлична и ќе продололжам да си ги гледам карамелните очи позади мене, кои секојден ќе ме потсетуваат колку сум сама, осамена и несреќна во љубовта. Јас сум љубела, јас љубам, но неможам сама да љубам, нека ме љуби и мене некој, па заедно ќе се љубиме. Само нека биде тој паметен, шармантен и убав. И пак ќе кажам, очајна сум, зар толку сум за никаде и дечко неможам да си фатам?

11. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    златна моја Блонди не се секирај не си сама... и мене ми се дешава вакви некој моменти да ме здрмаат, ама па кога ќе си помислам: како што знам самата да си се сакам, никој не знае :D
    Затоа ич, удри бригу на весеље, а за дечковци-влечковци :lol: За такви секогаш има време. Некогаш кога ќе имаш дечко и кога ќе те изнервира ќе си речеш Е ШУБОО МИ БЕШЕ КО СИ БЕВ САМА, ТУ БРЕ МАЈКАТА! :lol: :lol:
    Изнт ит ајроник ;)

12. purpurna

purpurna Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    32
    Se custvuvas taka zatoa sto nemas verba vo nisto , a verbata e dvigatel na dobroto raspolozenie.

13. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    Mnooooogu mi e milo vaka koga ke procitam....a mene ne samo sto mi zavrsi taka denot, rodendnot najloso na svet , tuku i prodolzi i denes....se raspagam.....potesko pa i neznam dali mi bilo........:((((((((((((((((((((((((((((((((

14. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    хаха, да многу ми велат дека е така :lol:

15. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    Како се чувствуваммммммммммммммм???????
    НИКАКООООООООООО, збунето незнам што да направам за да доведам се во ред сакам некој да имам до мене ама за жал го немам, тој што не сакам да е до мене тука е како да биде епа навистина КАЛИМЕРО НЕМА ПРАВДА :? и што др да ви кажам сакам да ми се случуваат убави работи а не вака како што е сега се е наопаку уууууфффффффф ке пројде ли овој ден, а замислете само што почнаааааа

16. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    ммм прекрасно, се вратив од бања чиста и одморена, а вечер ќе ми дојде другарка и ќе спие кај мене :D

17. Victorya

Victorya Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    511
    Проклето беспомошно... ;(

18. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Среќно,задоволно,таинствено...
    Ееее да ми се сите денови вакви,секој ден ќе ви се фалам :lol: :lol:
    Фала на дечко ми! :twisted:

19. ubavicataizverot

ubavicataizverot Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    2
    So ogled na toa deka 30 sprema 31.12 praskinav so decko mi so kogo bev 3godini...ne se osekam bas najdobro,no uste poloso e toa sto glumam ludilo deka mi e super,deka mi e polesno i slicni gluposti....no sepak veruvam vo sebe i znam deka ke ja nadminam krizava :roll:

20. Saraa

Saraa Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2010
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    7.540
    ЕДВАЈ ЧЕКАМ ДА СЕ ЗАВРШИ ДЕНОВВВВВВВ, уште од соншти како ми почна така и продолжи лелелееее неможам повеке да го поднесам кога ли ке завршшшшиииииииии