Наспано, релаксирано... но осеќам дека ми фали нешто... Би требало едно топло кафе и разговор со другарките да го среди тоа
Разочарано, многу разочарано. А и воопшто не ми е добро, почнувам да се разболувам, затната сум, носот ми тече.
Хм, ова е едне од оние денови кога за жал јас наивката и идеалистката подотварам очи. И да заклучувам на крајот секогаш си сам, тажна вистина, и нема опуштање и нема поткрепа и нема веројатно ни вистинско љубење.. Добро е ја имам мама, тажно за вас кој од разни причини ја немате единствената неусловена љубов, единствената вистинска поткрепа, единствената доживотна пријателка. Може тука се Уф ете таков ден, и такви чуства. Надрнкана на работа, тивка по дома, и спремана за акција, нема опуштање како што споменав веќе..
Малце болничко, ама ќе ми помине тоа.Се осеќам мрзливо и поспано, стандардно утринско расположение за мене
Денес сум добро...за расположена не сум толку мислам ја излгедам дека сум многу среќна но во себе ми е тешко чуствувам нервоза,бес. А здравјето не ми е добро..НАСТИНКА ... носот како пиперче црвено ми е и пчивам на 5 мин ... Поздрав