Прекрасно Слободни денови , факултет лесен , другари спремни за фудбал , јадење и пиење секогаш има во фрижидер... како едноставно да не ми е прекрасно Фала на било кој тамо горе што ми овозможил ова
Тачно 2 часа одкако пишав ова отидов на фудбал и го извиткав зглобот, сеа неможам да играм ниту пак да трчам барем 4-5 дена ако не и повеќе... Животот стварно знае како да те заебе.....
Глупо, ептен глупо. Не знам што сакам ни што не сакам.Све ми рамно ко даске. Само знам дека ми фали една личност кога порани нејзини(необјаснети) причини ме одбегнува. Изгледа затоа сум за никаде
Ужасно,ужасот владее во мене денес.Тој секогаш знае како да ми го расипа расположението.Секогаш. Исцрпена сум,тотално. Солзи веќе нема за денес,пресушија.Зошто животот не ми е онаков каков што посакувам да ми биде?Сега го знам одговорот,сама си противречам.Неможам да се ослободам од нештата кои ме повредуваат и да продолжам понатаму.Неможам,незнам што ме кочи.Изгледа мојата кукавичност. Сама неможам да си се ослободам од болката,стресовите,нервозите.... Депресивна сум. И криво ми е што си сум самата крива.
Нервозно.. И онака цел ден ми е за нигде. Нерасположено, монотоно, нервозно..негативно. Секој миг осеќам дека ми фали нешто. А и чувствувам ужасна главоболка. Најверојатно вечер дома ќе си останам.. да мрачам
Уморна, уморна, уморна...Деновиве само тоа го чувствувам, заморот.Немам време ни да спијам, ни да јадам, цела недела само трчам наоколу, една обврска, друга обврска, трета обврска...I need a break