Одлично,многу сум среќна,ама не заради мене,туку за една моја многу блиска братучетка на којашто и посакувам се најдобро во животот.Знам дека е многу среќна,па затоа сум и јас.Заради нејзе
Опуштено, денес сум без чувства, не покажувам никакви емоции, никакви знаци на живот. Тотална незаинтересираност од моја страна, ич мува не ме лази... И не само денес, во последно време сум ги замрзнала сетилата. Јес да секогаш сум била таква, затворена, ама се` повеќе и повеќе се кријам, како змијата што си ги крие нозете. Ладна, денес се чувствувам баш така.
Подобро прашајте ме како НЕ се почувствував. Почувствував тага, бес, расочараност, лутина, измореност, исполнетост, среќа, нервоза, радост...
пијано и тоа од срека со о имам нео до мене многу со сакам и се опивфф и офввај го најдовв онфоа нод одовоговор за да пипшам како се дшлчубствувам денес хаахајакаха
Песнава ми го понесува расположенито во нагорна линија...добро и виното Мразам конвенционални роденденски песни, песнава и повеќе од потребното ми го прославува денот http://www.youtube.com/watch?v=Q8xuUdI1an0