Ммм па онака, вчера беше подобро .. нозете ме болат сеуште од вчерашното долго пешачење ама бев со Љубениот цел ден и тогаш тоа не ми беше важно Денес веќе ми недостига и се воздржувам да не му вртам на секоја минутка а само го гледам мобилниот, и планирам после серииве да си легнам да ми помине времето побрзо бидејки за утре сме веке договорени.... Едвај чекам
own: own: own: Ни-ка-ко! Имам некоја огромна празнина во себе. Оргомна! Сакам да се разбудам месец-два подоцна, па да видам како ќе ми се допадне тогаш. Го мразам утрешниот ден. И денот после него. И неколкуте последователни. Пред 3 години ми зедоа едно од најмилите... Нека минува побрзо ова тапа чувство.
никако... таман што помислив дека се е подобро, мораше вака да се случи за да сватам дека ништо не е сменато!
разочарано ужасен прв работен ден се чувствував ко црна овца Spoiler бела овца меѓу црните моите колеги - кош будали собрани присобрани со исклучок на 2-3 до 5 најмногу само јас и уште една бевме млади другото сето беше.... па едни муабети што правеа...... аххх бе кај појдов не одам веќе дефинитивно вредам многу повеќе. работа ќе се најди кога тогаш
Изгледа денес ќе биде еден од оние денови кога не ми се прави ништо, кога најмногу би сакала да си легнам, да се пикнам под ќебето и цел ден да го поминам во гледање телевизија.Ама, многу сакам...не може денес тоа
Поебано, заебано или всушност неебано, се избањавме и испозаспавме вчера од умор, па прескокнавме физички активности.
Се разбудив утрово околу 7 часот, полна со енергирја, мислам дека ќе експлодирам! И тоа позитивна енергија, желна сум за успеси. Знаете, она чувство кога адреналинот ви е на високо ниво, крвта ви врие? Е, баш така се чувствувавам! Од физички аспект, уште подобро. Главоболката исчезна, како и болката во пределот на ребрата, од лева страна. Малку отечена во ликот и со крвави очи, резултат на солзи, брзо ќе се корегира и тоа. Одам на тренинг, да извежбам додека сум расположена!
Ми се гади и повраќа... Се разбудив во 8ч, мм веќе беше отиден на работа. Сварив кафе, неможев да го испијам... Запалив цигара, неможев да ја допушам... Незнаев дека е вака зае*ано да си труден...