Го чувствувам мирисот на дома. Велат секоја куќа си има свој, препознатлив мирис, ама мојата мириса на спокој и ведрина истовремено. Деструктивноста која ме обземаше до пред некое време, сега веќе ја нема..Исчезнува постојано со секоја помината секунда и прави да бидам се посвесна за моментот на реалноста. Се е психа бе луѓенца, се.. Take one .
And I say f^ u и би, a lot of f..... И онда, најтрагичното е што после сето тоа а лот оф евритинг ќе те мољакаат да се гушнете и да си нункате еден до друг, како едно време од поодамна. И, можда кај друг ќе се роди нека друга мисла... чувство, Некој ќе се излаже и ќе му се присака баш истово, ал’ ете, мене ме мучи дека стварно погана уста имам, мајќе ми Стварно, мислам обавезно, најобавезно било је а лот оф... евритинг иии онда, сеа, као... треба рестарт, ребут на системот со многу спиење... крај мене. На спиење ли асоцирам бе мајќе ми, бре На одмор, покој на душа ццц Нема спас за мене, жими гушава нема Пред тоа, некој дур четкаше зуби му текнало... Абе, да не набројувам вакви моменти ќе ми се расцепи стомакот од смеење сам сос себе и на себе. И, да не беше коментаров: „i want this played at my funeral when i die, it reminds me of my life and who i am“ thedarkmessenger777 6 days ago Не ќе ми текнеше, не ќе се пребиев од кезење и не ќе видев надеж на крајот на тунелот, оти дабетер ситуации има. Да. И мене ми се дешаваат.. понекад ццц И ја исто сакам песнава да ми свири на погреб.Жими се. Ама не знам баш на мојот дали или на нечиј друг Кад-тад ќе те информирам Докица http://www.youtube.com/watch?v=qXbWfq0J ... ure=relmfu Ќе си умрам, жими се ќе си умрам од себе цц А, тоа што не ми се раскажува ич за оваа ситуејшен што па ептем факензи битензи испадна, па преку социо-мрежи бе, мајке ми бре и у Македонијава да не сме ти биле покуси од тоа светски трендови цц што фини девојки имаме, и онда зборите вие дека девојките не давале. Ма не да сакаат да ги изневеруваат, човече. Не само што им е ок, него и присутни сакаат да се, будни да споделат доживљај. Ај мајќе ми, ај. Ќе си умрам. Питам се, што е следно човече. Рачунај.. ај не битно Живела хипи-комуна. Мора озбилно да има нешто у тоа со реинкарнација, иначе оти би хипици шетале и у денешно време хахаха Ај, човече. Досадно не ми е. Тоа е најбитно. Иначе топ сум. цц
малце напнато-треба да и звонам на главната за да ја прашам да ме пушти порано у петок од работа инаку срекно-10 годишнина од брак ни е
Лошо.. и сношти и сабајлево. Толку нервозно, тажно и осамено. Нервозно и тажно.. ради немирот во мене и некои долгогодишни непролазни проклети проблеми. Осамено.. ради тоа што 7 месеци е така. И така тоа .. гадно чувство. И плус не знам што сакам .. се надевам само додека не го видам. И плус се зареков, реков дека ми е убаво и одма се смена се‘. И плус немам живци за слушање на истите муабети што ме вадат од такт по 100 пати. Досадни луѓе.. И плус ми треба моето машко друшво, ама нема. Ќе си трпам до вечер, шта чеш.. иако е под знак прашалник и тоа. И плус, не треба да добијам, а се‘ околу мене ме нервира. Бикз фак лоџик, детс уај..
Како се чувствувам? И јас незнам. Плачам ,па се смеам,па пак плачам ,ете така.. Зошто? - Умре бабами сабајлето , лошичка беше ама ќе ја жалиш што ќе и правиш. Цел ден со луѓе,давај бонбони шеќерот да не им паѓа..Да помине овој тежок ден,тоа сакам.
Цел ден се молам за барем еден саат да поспијам, многу ми се спие, ама сепак никако да застанам,само трчам наваму - натаму и мозокот ми работи 100 на саат.