Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. Dreamer

Dreamer Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2010
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    140
  2. LaFille

LaFille Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    57

Ми рекоа дека ми треба одмор, јас не сакав да слушам, па ми ставија сопка, паднав и сега сум на принуден одмор со лангета на ногата :D

3. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.306
    Допаѓања:
    5.984
    Успано :yawn: вчера незнам кој ме тераше ама ете,дежурав до сабајле .. и спиев после едно 3/4 саати само .. и сега главата ме кине .. бај д веј , ај лав д ведр :sun: и да , осеќам дека овој ден ќе биде интересен :wasntme: ... ваљда.

4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.928
    Допаѓања:
    203.184
    Како се чувствувам? Па, во дилема сум... се двоумам што да одберам - тешко е, и никој не може да ми помогне, ама се надевам дека на крајот ќе го одберам она вистинското...
    Ама штом има сонце, се е полесно, полесно се дише... некако сонцето има многу важен дел во мојот живот... ништо чудно, бидејќи сум дете на летото 8)

5. Lizalka

Lizalka Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    94
    Со еден збор, НАПНАТО :worried:

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.262
    Допаѓања:
    67.825
    Хмм ништо посебно...се наспав, се одморив и сега цел ден ми е за денгубење... а би можела да седнам и д апоучам малку :?:

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Усрамено,возбудено... Посакувам да можев да го вратам времето и да исправам 2 - 3 ситни грешки што ми се случија утринава... :sweat: :$

8. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Катастрофално!Цел ден се меткам низ болница и дури пред пола сат се прибрав дома :@

9. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    23
    Убавоо.. преубаво е времево и ми дава уште повеќе енергија.. ајде девокји заборавете ги проблемите :) :) :D

10. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Екстрааа :) :) :)

11. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.419
    Допаѓања:
    143.298
    :D :D :D
    Се надевам брзо ќе ти помине.
    Мене не би дошло лошо некој да ми стави сопка, ама не сега, после 10ти мај, до тогаш немам време за сопки :D

12. Katja.efremova

Katja.efremova Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    92
    Болно...ама не физички..ме боли срцето...тажна сум и ми се плаче...неможам да опишам колку ми е тешко..стварно ми е :( :u: ;(

13. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    denes sum mnogu mrzliva i s enerviram zaradi toa,ama i ne mozam da si pomognam :D
    krivo mi e sto ne si setav na ovoj ubav den,a taman bez slobodna,ama nekoj ima sebicni drugarki :worried:

14. Verce777

Verce777 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    0
    Denes jas umiram ......nemozma ni da si zamislam deka mene ova mi se slucva ...tesko mi e ama se nadevam deka ke izdrzam i dek ake go nadminam ovaj uzasen period :)

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Денес многу ми е убаво! Со "само" 2 години задоцнување и јас ќе се закитам со диплома! :rofl: Има луѓе што заглавуваат 6 години на факултет, не викам не. Само што на крајот се нарекуваат доктУри или архитекти :D А јас не сум ни едното, ни другото. Ама сум дипломиран граѓанин :D Срам ми е да правам дипломска на овие години :lol: , а баба ми пустата се радува како мало дете, повеќе и од мене. :D ...

16. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.353
    trendafilke zasto da e sramota da diplomiras na 24 godini,posebno ako si rabotela?treba da si gorda sto duri sepak i posle pauziranje si prodolzila.kaj mene na fakultet ima edna 40godisna studentka moze i postara e i gajle nema ;)

17. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    И тоа што викаш... И плех музика ќе си викнам ! :D Не знам, дали дека од дома многу ми зборуваа за таа диплома, и сите блиски дипломираа пред мене, вистински малку се срамам. Ама последните две години сум плавуша, па се вадам на тоа за доцнењето (се зафркавам, бојата на коса нема апсолутна врска со паметот) ;)
    А дефинитивно е тешко и да се работи и да се студира .

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    Како можеш ти се да знаеш за мене а јас за тебе ништоооо???? Кај беф, со кого беф, кога тргнав, кога се вратив па аман више...
    Јас ни знам кај си бил ни кај си одел :D

Бај да веј Ме боли галава :yawn:

19. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.419
    Допаѓања:
    143.298
    За никаде. Многу ми е тешко, немам воздух. Грижите околу работатата ме изреметија до даска. Штотуку ископав информација дека уште некој месец ќе ме држат на работа. Не бев спремна за ова. Ме јаде јанѕа, можев ли повеќе да дадам? Не се задоволни? А бе секогаш можеш повеќе. Јас можев, навистина. Само се мислам дека нечија неспособност се прикрива на овој начин.
    Ќе се обидам сега една форца да удрам, имам уште малку време. Ако не - ариведерчи.

20. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Еве вака одеше:
    ладна - гладна - ептен гладна - излудев за јадење - сита - досада - нервоза - олеснување без грижа на совест - безгрижност на обала и сонцепечење - квалитетно време со другарките - сомниа фаза - отечени очи.
    Ете.