Ми рекоа дека ми треба одмор, јас не сакав да слушам, па ми ставија сопка, паднав и сега сум на принуден одмор со лангета на ногата
Успано вчера незнам кој ме тераше ама ете,дежурав до сабајле .. и спиев после едно 3/4 саати само .. и сега главата ме кине .. бај д веј , ај лав д ведр и да , осеќам дека овој ден ќе биде интересен ... ваљда.
Како се чувствувам? Па, во дилема сум... се двоумам што да одберам - тешко е, и никој не може да ми помогне, ама се надевам дека на крајот ќе го одберам она вистинското... Ама штом има сонце, се е полесно, полесно се дише... некако сонцето има многу важен дел во мојот живот... ништо чудно, бидејќи сум дете на летото
Хмм ништо посебно...се наспав, се одморив и сега цел ден ми е за денгубење... а би можела да седнам и д апоучам малку
Усрамено,возбудено... Посакувам да можев да го вратам времето и да исправам 2 - 3 ситни грешки што ми се случија утринава...
Се надевам брзо ќе ти помине. Мене не би дошло лошо некој да ми стави сопка, ама не сега, после 10ти мај, до тогаш немам време за сопки
Болно...ама не физички..ме боли срцето...тажна сум и ми се плаче...неможам да опишам колку ми е тешко..стварно ми е
denes sum mnogu mrzliva i s enerviram zaradi toa,ama i ne mozam da si pomognam krivo mi e sto ne si setav na ovoj ubav den,a taman bez slobodna,ama nekoj ima sebicni drugarki
Denes jas umiram ......nemozma ni da si zamislam deka mene ova mi se slucva ...tesko mi e ama se nadevam deka ke izdrzam i dek ake go nadminam ovaj uzasen period
Денес многу ми е убаво! Со "само" 2 години задоцнување и јас ќе се закитам со диплома! Има луѓе што заглавуваат 6 години на факултет, не викам не. Само што на крајот се нарекуваат доктУри или архитекти А јас не сум ни едното, ни другото. Ама сум дипломиран граѓанин Срам ми е да правам дипломска на овие години , а баба ми пустата се радува како мало дете, повеќе и од мене. ...
trendafilke zasto da e sramota da diplomiras na 24 godini,posebno ako si rabotela?treba da si gorda sto duri sepak i posle pauziranje si prodolzila.kaj mene na fakultet ima edna 40godisna studentka moze i postara e i gajle nema
И тоа што викаш... И плех музика ќе си викнам ! Не знам, дали дека од дома многу ми зборуваа за таа диплома, и сите блиски дипломираа пред мене, вистински малку се срамам. Ама последните две години сум плавуша, па се вадам на тоа за доцнењето (се зафркавам, бојата на коса нема апсолутна врска со паметот) А дефинитивно е тешко и да се работи и да се студира .
Како можеш ти се да знаеш за мене а јас за тебе ништоооо???? Кај беф, со кого беф, кога тргнав, кога се вратив па аман више... Јас ни знам кај си бил ни кај си одел Бај да веј Ме боли галава
За никаде. Многу ми е тешко, немам воздух. Грижите околу работатата ме изреметија до даска. Штотуку ископав информација дека уште некој месец ќе ме држат на работа. Не бев спремна за ова. Ме јаде јанѕа, можев ли повеќе да дадам? Не се задоволни? А бе секогаш можеш повеќе. Јас можев, навистина. Само се мислам дека нечија неспособност се прикрива на овој начин. Ќе се обидам сега една форца да удрам, имам уште малку време. Ако не - ариведерчи.
Еве вака одеше: ладна - гладна - ептен гладна - излудев за јадење - сита - досада - нервоза - олеснување без грижа на совест - безгрижност на обала и сонцепечење - квалитетно време со другарките - сомниа фаза - отечени очи. Ете.