ќе се разболам изгледа.Што е убаво, немаме парно, глава како ме боли, ладно ми е ми се врти а наспана сум..глуп ден..мразам викенди мразам
Некако уморно бев во Скопје по роба на враќање заврна лом ме направи само што стигнав морав на фризер косава ми вриштеше не можам да се гледам со виткана коса а овака испеглана ми е добро,сега седам во дуќан и се тресам од студ,ми се спие
Prilicno dobro....mnoguu vrne..mozebi e dobar den za lezenje i citanje kniga no ne bas i za setanje.......
Одвратно, ко пред 15 години, толку поминаа откако последен пат почувствував дека не слушам на едното уво.
Да си фалиш сам на себе. И тоа е некоја моќ. Особено кога се’ е релативно. Дури и чорапите ми се различна боја. Нема врска.
Каков ден... Моите образи како времето надвор. Заруменети,а сега со кисели дождови по нив,конечно...ми требаше за да позеленам и да ми дојде пролет. Си го здрмав најстариот љубовник кој ме носеше по камени мост и со него ме среќаваше на пола пат и мирисавме заедно зима. Многу признанија,многу простор помеѓу, малку време за нас, многу време за секој поединчено. Млади сме и глупави. http://www.youtube.com/watch?v=4Tr0otuiQuU Времето бара многу од мене. Сонувам за промени во светот,а не сакам да сум бог. Не сум трпелива,а бога ми и сум немирна, не сум тажна, не сум расеана, само сум... полна со чувства кои не можам да ги изразам зошто... времето не разјаде како киселина. Слатко од лубеница и ореви... Имам идеи,немам услови. Имам идеи,некогаш не знам и како... се борам. Ми се аби алатот,го острам, го поправам...се уморувам некако. Не сакам да се предадам и да ми ги скратат крилата. Не можам да го дозволам тоа... И ќе го видиш ова и ... тоа е... живеј конформизам да те видам...