Сега веќе пијано . Поделена на 2 дела и не е цело кога нема се`. Станувам бесчуствителна, индиферентна. Наместо да се радувам, нешто ме копка и јаде од внатре. Ги чекам моите 5 мин само незнам дали ќе биде доцна или ќе треснам глава од зид. За да заспијам мирно ми треба нешто појако. Дал да се пропивам или раздрогирам (шала, не во буквална смисла на зборовите) ...немир во душата
Се смирив малку. прееска бев целата попиздена. Цел ден се наопачки да оди еј. Се потсредија работите малку среќа.
Вознемирено...сигурна сум во некои работи,ама некои изречени зборови ме копкаат и предизвикуваат немир...страв можеби...а само сакам да сме среќни,заедно. Одамна вака не сум се почувстувала,можеби треба да превземам нешто.
како да се осејкам кога веке 3 дена сум затворена дома, значи никаде не излегувам само во двор на цигара,. ме фаќа некоја депресија.. кај јас да не излезам 3 дена оффф
Денес сум страшен дебил ..дечкото ми раскинува јас гајле си неам ...шо ми е којзнае ...ко мозокот да не ми работи...
Многу сум уморна Се нешто ме спречува да спијам и се откажав веќе. Ќе си сварам кафе и ќе ставам чечкалици на очите
Ајде прај ми друштво Јас сега направив Јас станав во 9 па не ми се спие Супер сум денес Сега ќе дојди и дадичка ќе ја изгушкам Денес иако врнежливо,убаво ми е,пошто и на топло,каминот ми гори,а јас си читкам
Потполно исто, како грутка да имам во грлото, а не можам да си се изнаплачам и да ја оттргнам. Не ми личи оваа е*ана социјализација, овој е*ан град, овие е*ани луѓе. Сакам нов живот! Зошто не можам да бидам барем малце од малце по-не-толку-повлечена, ете се трудам ама не ми работи текнувалото. Едвај чекам да се тргнам оттука!
Некако задоволно. Не баш среќно, туку задоволно. Ве интересира причината? Ми се расипа екранот на телефонот, т.е. се затемни, не се гледаше ништо, и тоа во моментот кога чекав важна порака. максимално се изнервирав и несвесно го испуштив од рака - тресна на паркетот. И погодувате што се случи? Го кревам и.....тадам....проработе. И истиот момент ми стигна очекуваната порака. И како после да не сум задоволна? Како?
Плутам на џез мелодии, ми се оди во Лондон. Гледав некои фотки на другарка што живее таму со дечко и, сега веќе вереник, и ужасно ми треба патување, промена... Среќа што утре одиме за Охрид, ќе дишам малку вода, езеро, мир.
Неубаво. Вчера ми беше до некаде убав денот, ама ми се сјеба на крајот, прснав од нервоза, па следно на тоа имав ноќта кошмари. Што значи дека денес ме боли глава. Кога ќе научам веќе...