Охохоооооослабев од чистење Ете, штo ти прави досада и самотија. Кога двете кулминираат, се фаќаш за крпа, Авакс, прашак за перење, штипки... и the Queen of them all, the правосмукалка. Ем станот ти е чист, ем едно час и половина не мора да ги слушаш коњите кои живеат во станот над тебе. Ова културно демек, место да пушташ музика до даска, си пушташ фино правосмукалче и си свиркаш Денес се чувствувам прекрасно, фала на прашање. Убаво мирисам, и мириса, и капучиново ме опива и Суперхикс ми помагаат да ставам еден супер ИКС на сите работи кои ме мачеле досега. Сто и една без празници!!! So here comes the question... http://www.youtube.com/watch?v=di0am72I ... playnext=3
Едноставно кажано супер, ден исполнет со пријатели , квалитетно искористен топлиот време, се додека сонцето не се сокри и не не избрка по дома. Малку работа по дома и пак на кафе
Баш расположена. Убаво ми почна денов. После школо на кафе со другарки, муабети, смеење оговарање. Абе мерации Спојлер Уште да не беше учењево и уште поубав ке ми беше денов
Исто и јас така се осеќам се ме нервира буквално се дури и најмало шушкање ме нервира, не сакам да има никој во мое присуство сакам да бидам сама да си пуштам добро филмче, топло млекце или чајче сеедно и да се опуштам малку
Никако ! без волја за живот, времево ме прави депресивна, а исто така и школото, се чувствувам како претепана неможам да се изнаспијам и што е најтрагично неможам ни да си ги извршам секојдневните обврски...сакам да западнам во зимски сон и да се разбудам на пролет!