Несоницава ме мачи со недели, а и оваа ноќ не е исклучок. Пијам чај и се обидувам да ја потрошам енергијата, ама залудно. Собирам шарени шолји и плетени џемпери во топли бои. Ги пакувам во мојот куфер, да ми бидат спремни за утре. Денов ветува, иако е понеделник. Уморна сум и ненаспана, ама среќна и исполнета. Имам милион идеи и едвај чекам да почнам со нивна реализација! Нема да го штедам фотоапаратот, а богами ни инспирацијата.
Никако не сум, мислам дека ќе скинам конци... Имам страшна алергија и до прееска се чешав Телото си го направив целото в крв. Примив една инекција и испив едно апче против алергија и тоа многу не ми помогна. Сеа фатив треска, се тресам и се осеќам ко печена кокошка на р`жен.
По тоа што 3дена уназад ми беше катастрофално денес станав некако убаво расположена се надевам ке ке ми треаее цел ден
http://www.youtube.com/watch?v=oVURkMTDr3E Срцето ми галопира кога слушам... Ептен сум разнежнета, од топлото не ми се излегува. Мјау
Конечно се враќам во нормала и насмевката од шестка до шестка , иако имам спиено само 2, 3 саата , абе убаво ми е
Не најдобро, но ок е. Нервозна сум бидејќи во следните неколку дена ќе имаме испрашувања и тестови на школо, а јас сум спремна само 45%. И плус од октомври па се до денес на ден спијам само по 4-5 часа, бидејќи имам многу за учење
Факинг грејт. Кога имаш ваков работодавец, исфрустрирана и сексуално незадоволна кокошка, но деј куд би бетер. Како јас да сум и крива шо маж и не и дава.