Како се чувствувате денес?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Lilit, 26 ноември 2009.

1. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.854
    Хубаво :D :rofl: весело, сончево и ветровито, исто како времето!
    А бре кога сум ти јас најпроменливиот карактер на веков :rofl: И сега што? :rofl: :inlove: :*

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Ужасно сум љубоморна. Аман веќе! Пукнав!!!! :punch:

3. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2009
    Пораки:
    3.712
    Допаѓања:
    3.988
    :!: вдиши - издиши х 10 пати ;) ќе помине :angel:

оф јас за ова најдов да ти кажам... :wasntme:

4. Melanie

Melanie Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2010
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    89
    Nikako....ludo...bezvrska se cuvstvuvam.....u pm kako film mi e zivotov namesto konecno se da se sredi se od pocetok mi se vraka.......se so pogresni luge si imam rabota jbg.......namesto ova sto go cuvstvuvam da me pravi srekna nemozam da uzivam zasto pak e pogresen........a deckomi tamu daleku uffff tesko mi e mene so ova srce

5. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.454
    ЕВЕНТУАЛНО :rofl: :rofl: :rofl:
    ма немам појма бре...мењам на пола саат...катастрофа...вка нешто би му дошло :rofl: ;( :D :( ]:) :devil: :rofl:

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    Сега веќе :)

7. trapalce

trapalce Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    1
    Многу бедно се осеќам,сега се прибрав од работа,цел ден ми беше катастрофа,изедов казна од 250 евра за погрешно паркирање,а што казната нема благе везе,се нервирам тоа што не направив никаков прекршок,а ми вика стојам на коловоз,а јас истоварувам патник,и ми вика погрешно паркиран?(жена му не му дала и сега сите возачи му се криви)Ама се расправав со џандарите и го изедов со поголема казна,и сега мислам како да им вратам,мамичето нивно џандарско.Друга работа,не можев да извадам пари да си го покријам горивото,а како шлаг на сето тоа,ми се дупна гума,ај помина и тоа,ја сменив гумата,после тоа ме удри еден колега со колата,среќа што немаше штета на колите,а што е најтрагично пола саат после тоа јас него го чукнав ја заборавив колата во лер и колата се врати наназад и го чукнав малце,среќа што немаше штета на колите по втор пат.
    После тоа возев пијани провинцијалки што се палат на слаткар-фм,и цел пат ми пееа во кола,фала богу ме расположија малку :) и на крај ми скурчи се и си отидов дома во 4 сабајле,значи цел ден и цела ноќ тапа.Кога дојдов дома ми се плачеше од мака,жими се ви кажувам.И за крај,никого не сум мразел до сега,а од сега ги мразам џандарите и citi taxi.
    Крај и отидов да спијам.
    P.S. Се отрув со цигари цел ден и цела вечер од нервоза,три кутии смачкав лелелелеле

8. SpoiledBaby

SpoiledBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    890
    Допаѓања:
    305
    денес пак убаво време фала богу редно беше али некако се осекам мизерно мрзеливо ме мрзи аман се живо ме боли оф леле само се жалам како некоја стара баба :lol:

9. Amore

Amore Истакнат член

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    339
    Допаѓања:
    77
    Лошо, мн лошо. Кога ќе го заборавам?? ;( ;( ;( ;(

10. soledad

soledad Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    252
    tazno mi fali ljubovta :(

11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.928
    Допаѓања:
    203.184
    Малку поспано, ама помалку изгубено од вчера... се кристализираат работите, полека се си доаѓа на свое место...

12. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Па во школо се охрабрив од 5ката хемија (ох,колку одамна немам добиено 5ка) и се ветив дека овој ден супер ќе си го поминам, и така времето беше убаво и сончево накај 11 часот. Бев испланирала сама да му купувам подарок на мојот најдобар другар и сама да си се прошетам низ чаршијата, ми годи самотијата. Но дојде другарка со идеја заедно да му купуваме и јас се согласив, и така сум мн слаба со пари. Завршија часовите. Излегов со другарката да барам подарок ииии рамката од мојата нова ташна од Авон ми се скина :@ ауууу како ми било криво, зошто на ваков убав и пријатен ден? Ја мкнев со мене и си купив сладолетче во корнетче. Му купувме книга на другарчето и јас си фатив такси и си отидов кај мојата другарка.Вечер сум на роденден, а утре ќе одам во Кочани, за таму гарантирам добар провод, па целиот викенд ќе го поминам таму со моите најдобри другарки. Планирам да се опијам малце. :) Али ајде мн да не се надевам, за да не се разочарам.
    Малку ми е криво што го запоставив форумот, но минував во таков никаков период,што не ми беше до ништо. Фала богу сега се е во ред. А и вие ако сте депресивни немој да се нервирате, расположете се. Па нели според теоријата на оптимизмот овој е најдобар свет од сите? :D

13. Barbie-mwa

Barbie-mwa Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    1.237
    Допаѓања:
    528
    It`s great lying here on the bed with nothing to worry about!! Уф, прекрасна вечер, помината во излежување, мозокот на пасенје :D гледанје некое добро филмче, наспаност од тоа нема поубаво! :wasntme: треба вака јас почесто да си паузирам од излегуважата што мислите :rofl: ОВОА ГО ВЕЛИ ЕДНИОТ БЛИЗНАК :D (БИДЕЈЌИ СУМ БЛИЗНАЦИ ВО ХОРОСКОП)

А ЕВЕ ШТО ВЕЛИ ДРУГИОТ

Ама ти нормална си? На вакво убаво време и супер журки цел народ е во град ти кода ќе седиш?? ]:)
    Ајде излегувај, оди забавувај се не се затварај дома!!

Луѓе во дилема сум, дајте помогнете мииии!!!! :^) :lol:

14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    mnogu podobro od vcera :D

15. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.613
    Како тутурутка :D Изморена, но среќна.

16. renata77

renata77 Популарен член

Се зачлени на:
    4 декември 2009
    Пораки:
    1.770
    Допаѓања:
    8.605
    Се скарав во сестра ми.Значи со какви луѓе се дружи,ја жалам.Си ја плаќа цената што е дел од некој фенси шменси елитен круг фаци ,али муабетите им се шо да ти кажам....сигурна сум дека ќе најдам тинејџери сега да излезам надвор со кои можеш поасолни муабети да скрстиш.Уфилмани шмизли wannabe ептен интересни,забавно-поучни просветители на нас обичните кутри заостанати створења.Епа јас таквите обожавам да ги спуштам,морам,посилно е од мене.

И самата е свесна дека муабетите во нејзино друштво се тиња,во споредба со моето,со кое и смата признава дека и е баш пријатно-нешто што ни во пијана состојба не би рекла дека важи и за мене и нејзините so called пријатели...не и се ни вистински пријатели,што е најтрагично,од дечкото другари девојките,жими... |( Онолку свесна колку што веројатно јас сум свесна дека фармерките нејзе и стојат далеку подобро во споредба со мене,ама тоа,некои факти не се баш најпријатни,а сепак мораме да живееме со нив.Таа со сонзанието дека има пријатели со тенекија мозоци,јас со сознанието дека не изгледам како неа.
    Ова е уште една епизода од серијата како заради неки сосема трети,во случајов една небитна гуска ќе успеете да се изнавредите и после да се чувствувате виновно и мизерно. :fubar:

Очекувам да почне да ми зборува во секој момент.Само е прашање на време,она што е сигурно е дека ТАА прва ќе почнe 8) .

17. Sunshine88

Sunshine88 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2010
    Пораки:
    1.533
    Допаѓања:
    583
    одлично, преубаво, пролетно...се е убаво во април :lol: незнам одамна не сум се осеќала вака, толку слободно, насмеано, со голем позитивизам во мене..сега барам жртва да сеткарање на кеј, ама никој нема онлајн :rofl:

18. emce-kremce

emce-kremce Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    1.161
    Допаѓања:
    101
    Ах... вака :rofl:

19. she-17

she-17 Истакнат член

Се зачлени на: