Од кога само го немам почуствувано она петочно пријатно расположение, кога знаеш дека пред себе имаш 2 дена одмор и го ставаш мозокот во лер. Не памтам кога последен пат сум се радувала на денов и едвај сум чекала да заврши последниот час во петок. И скоро и да не се сеќавам кога последен пат сум имала добар петочен провод... И денов како и неделава ми помина неприметно, како низ магла. Премногу брзо, премногу динамично, премногу дрско. Ме гуши овој период. Ајде нека помине! Ајде!!! Како што ми се слатки мандариниве периодов, ништо друго не ми е!
Требаше да се чуствувам лесно,среќно и полетно. Успешно завршив уште еден дел од обврските. И ми следува краток одмор и уживање. Ама некои работи со него ми ја матат среќата. Некаде меѓу мојата презафатеност и моите желби,тој се променил.
Se izvinuvam za latinicata....Se cuvstuvam malku dosadno , obicno ,,,,nisto posebno....se trudam da mislam pozitivno no nekako ima denovi kako ovoj koga se cuvstvuvam nekako osameno....
се чувствував супер....ама сега се разочарав тотално и се чувствувам бесно, грдо, никакво -.- :Z .....
До пред 5 минути супер.. сега н-и-к-а-к-о!! Ми светна зошто брат ми можеби оди Скопје.. и сега мама ми кажа. Па на Мизар ќе оди.. ќе си пукнам!! Можев комотно и јас да одам, ама така е ко кажвит буквално во 5 за 12 дек ќе ојт негде,а јас ко по обичај последна дознавам! Ни на Архангел не бев.. а сеа ни на Мизар немат да одам. Кузнајт до кога ќе требит пак да ги чекам.. леле бе... Ебати животот.. ууууу!!!