Ааах, прекрасно.. конечно ден без проблеми нашколо да поминит. За мене денот уште не е почнат, допрва ќе видиме
со оглед на тоа што 2 дена едно по друго сум со вмро овци-баш се овци инаку ми е преку глава од нив денес со едни, вчера со други-заедничките активности се интересни нови фаци запознаваш ,се дружиш-па ти ја црпат енергијата сакаш да ги пукаш а неможеш и се се трудиш да бидеш насмеана весела-до некаде ти успева-добра глума и ништо повеке од тоа.
Ау, хаосов го сакам. Хаос од чувства, емоции, размислувања, постапки. Хаос од лекции физика во главава. Најхаотичен до сега! http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... K8Zns3s9A#! За убава вечер .
ептен интересно се осеќам само да има некој од страна да ме гледа ахаха сигурна сум дека ке се изнасмее абе тука се смеам тука пеам играм тука ке седнам ке се заќутам абе чудо сме ние хаха ама добро мие вака интересно и праам да ми биде ....ЖЕНИТЕ СЕ ЗАКОН БЕ
Гледајќи го сонцево како ја победува битката со облачињата, некако ме орасположува. Додајте на тоа и фактот дека денес е петок и следува викенд- СЕ ЧУВСТВУВАМ ПРЕУБАВО!!!