Убаво, убаво, преубаво...Конечно сум наспана, расположена, пресреќна сум и сеуште под дејство на претходната вечер, а сепак имам многу волја да почнам да работам...
1 ви Декембри го започнав со смеење и со повик од саканата личност се надевам цел месец ке ми биде таков....WELCOME DECEMBER
Srekno Ubavo bidejki sum zdrava sakana ljubena uspesna,dobredojde dekemvri mesecot so najubavata praznicna novogodisna atmosfera sekoj mesec da e vakov kako dekemvri gajle ke nemam
после долго време конечно се чувствувам убаво,срекно,мислев дека лошите мисли никогаш нема да ги снема,но ете,само период било,чувствувам како некоја светлина да се ослободува од мене,зрачам ,и да,причината не е некое момче
се чуствувам ко да бев во бајка а сега ко да сум во некој хорор филм од кој почнувам да се освестувам-колку приватниот живот може да влијае врз една личност некако сум без кислород, едвај чекам да дојде Март месец-не можам веке да издржам, се гушам
Во два сабајле тргаш. Цела ноќ не спиеш,стигаш сабајлето накај 10,оставаш торбите во хотел и одма на шетање. Шеташ,шеташ вечер се враќаш во 7,вечерата ти е во 8,во 10 си во диско,а не си ни распакуван. Си легнуваш во 4,стануваш во 8,и се шеташ до 3 попладне,а во 3 тргаш за назад и патуваш до 11. Цел пат место да спиеш играш мафија. Уморно,преморено,исцрпено. Воспалението на мускулите и зарипнатиот глас ме убиваат. При самата помисла на тоа колку имам за учење ми се плаче. 1L Екскурзија!
Среќна како никогаш конечно победив воедно ти благодарам горде што ми даде утеха дека се ке среди и навистина се среди правдата победи јас сум бесконечно срекна ти можеби и си заборавила за што ти се заблагодарувам но бар јас помнам кој ми дал утеха кога ми било најтешко
Не знам... изморено од убедување да се чувствувам добро... кај и да е ќе се препуштам на меланхолијата... или по некое чудо денов ќе се опраи на подобро...