буквално како пепелашка,ми дадоа еден куп задолженија а плус сум повеке од 12 часа на работа денес,незнам како ке издржам и дали ке ги завршам,додека нивните керки уживаат ама то е то газди
Конфузија од мисли, многу уплеткани работи ми се вртат во глава. Ете што ти прави еден чуден сон. Цел ден ми помина во мислење и мозгање зошто баш така? А ти само допринесуваш да се плеткам во бесконечнава мрежа. Те преколнувам, немој. И зошто, побогу зошто, колку повеќе ги запознавам луѓето - толку повеќе сакам да се оддалечам од нив.. Многу ми е криво, многу.. Морам да се прочистам од вишаков на непотребни мисли. Не можам целосно да си ја дефинирам состојбава, затоа тука и ќе прекинам... Се ми е премногу збунувачко...
Денес се разбудив со убава мисла, телефонот ме разбуди, но позитивен глас и насмевка слушнав, сонцето од надвор в лице ми удри. Прв пат по кизнај колку време станав насмеана. Значи да се вратам на темата. СУПЕР се чувствувам, музика од по сабајле, прво утринско кафе додека се спремам за на уште едно кафе со школските од средно. Убав денов ќе биди цел предосеќам. Ако ми го зафркне некој ќе..... Спојлер Аааааааааааааа