Won't you take me away from here so I'll never find my way home well there's one missing part of me and I'm afraid it's fine on its own And this time it's finally grown for me to see ...now I see. Words spoken silently I could never understand how breath delivers such poison to someone too weak to stand? Take it back.
Со оглед на тоа што вчера ме утепа бедот, денеска ми е топ и како некој товар да ми паднал од рамената.
Како мало дебело дете кое ги растурило сите играчки и сега газето му тежи многу за да ги собере. Само не сум дете, сум дебело и наместо играчки имам за учење. Баш така.
Маааааа не се жалам денеска.. коа ќе и се собере на кармата од мене само...па коа ќе ме потфати (не дека нема да има за шо, ќе има и те како ќе има)... не, неееее .. не се жалам денеска! мождааа..дека уште ме држи алкохолот од вчера...а може и не.. уатевр
Ба ба баба бабабабабабабаба БА! њ њ њ њ њ њ њ њ њ, ту ту ту ту тутутутутууутутуту ту! Е така некако ко у песнана од Бурака Сом Система
Кога станав бев сосема добра, наспана, одморена ама од кога почнав да учам па до сеа.. човечеее.. Ко цел ден на нива да сум работела со копачот во рака. А јас.. јас само седев над книгата и читав т.е. учев. Сега сватив дека како физичката и психичката работа е доста заморна. Изморено се чуствувам, многу изморено.
Многу глупав ден, многу. Ама што има пак денот да го кривам, кога сама сум си крива за се. Правам толку многу непромислени работи и толку многу сум неодговорна - прво кон себе, а потоа кон се останато околу мене, што ми се чини да си удрам самата на себе неколку воспитни! А што е најтрагично, знам дека ниту тогаш не би ми дошло памет! Ете, таква сум... И како капак на се, настинав многу. Паломи околу мене еден куп, црвен и раздразнет нос, затнати дишни патишта.. Great, уште ова ми фалеше.. Мислам, да, кад је бал нек је маскенбал. Многу планови ми паднаа во вода денеска, а и многу напола реализирани планови ги усрав како по обичај. Не сум изненадена, ниту нешто посебно ,,воодушевена'' од самата себеси. Сега го буткам некако денов, сакам што побрзо да помине. И ЗОШТО побогу, ЗОШТО не размислам малку пред да кажам или направам нешто? Цел живот сум ваква брзоплета, епа ако ми е! Кога веќе идеме од крајност во крајност. Рачунајте дека сум ставила некоја сликичка со мисла Life is a rollercoaster, ме мрзи да барам по интернетов. И надвор врне бе? Да? Епа скар за времево!
Многу лошо.Не знам како да се завртам и што да направам да променам нешто.Недостаток на пари и воља.А најмногу тоа што го изгубив патоказот во животот.
Ај фил гуд, тананана, ај фиииииил гуд, танананана, соу гуд, тн тн, со гуд, тн тн, ај гата ју. Ај фииииииииииииииииииил наааајс.