Па... си имав мака од синоќешната забава. Првото кафе го испив дури попладнето, иако станав релативно рано, а тоа за мене е премногу. Релаксирана цел ден, наваму-натаму. Продуктивно не направив ништо, само како маче некое се пикам во грејни тела цел ден. Мрзливо се чувствувам. И јас бар еднаш такво нешто да си дозволам.
МИЗЕРНО Ми се спие ми се плаче. Уште сум под импресии од новогодишната ноќ. Секое ковче од телото ме боли Многу малку некако ми дојде еден ден одмор само. Едвај станав денес за на работа со триста маки и сили. Ајде ќе преживеам и денес.
Јас ич не сум одморена. Ми се спие ми се плаче. Легнување доцна а станување рано, не ќе да е на арно.
Ја мразам оваа глупава тишина што ме полудува и криво ми е што сум немоќна ништо да направам. Сакам само да помине денов, доволно беше за денеска... Додуша, се што ми преостанува во моментов е да го окривам Бранко, и така е крив за се. Ете така, сега ми е полесно. http://www.youtube.com/watch?v=LLs-JP5FGAg ... Just because you feel good doesn't make you right, oh no... Ориетационо сум затупавена.
Среќно, едноставно среќно. Мило ми е што сум опкружена со моите најблиски и што се чувствувам толку добро, толку топло во душата.
Го мразам ова чуство , напнато, , здрвено , бреееејјјј да се немало мира оваа тетката кога ја испракам ме полудува , јас сум изрод , сите пред јас после полудувам шекната работа
Цел ден ми скиснува досадата...цел ден ми е досадно..од таму пак и тетката ми е на гости 3ти ден...а не и текнува да си оди
Се вратив повторно на овој мој омилен женски форум♥, си напишав што ми лежи на душичката и ВЕДНАШШШ ми е подобро. Си пуштив музика, изедов една превкусна чинија со макарони со билки (хехе ), ги загреав прстите, и секако напишав се што сакав на оваа тастатура и секако со многу верба во Бога и негова желба за отргање на моите лоши мисли од главата сега сум much, much better